Haber: Faruk ÇARK

Ödemiş Bengisu mahallesinde bulunan kasap hali, hırsızların hedefi oldu. Bir süredir kasap halini hedef seçen hırsızlar hal içerisinde bulunan balıkçı tezgahlarının aydınlatma kablolarını çaldıkları yetmezmiş gibi aynı zamanda gözüne kestirdikleri işlerine girerek hırsızlık yapmaktan kaçınmıyorlar. 

Gece saat 01.50’de kasap hali içerisinde bulunan çay ocağını gözüne kestiren hırsız korona virüsünden korunmak için kullandığı maskeyi yaptığı hırsızlık olayına alet ederek maskeyle kendisini gizlemeye çalıştı ve çay ocağının kapılarını zorlayarak içeriye girdi. 

3 BİN LİRA ÇALDI

Hırsız çay ocağı içerisinde ne var ne yok karıştırarak altına üstüne getirdi. Bununla yetinmeyen hırsızın soğukkanlılığı çay ocağının güvenlik kameraları tarafından an be an kayıtlara girdi. 
Elindeki telefonun feneriyle köşe bucak nerede ne var diye karıştırıp, kasada kâğıt ve bozuk paraları aldığı ve çay ocağında çayları çalarak kayıtlara karıştı. Yaklaşık yarım saat çay ocağında ne var ne yok karıştıran hırsızın işyerinden 2,5 ile 3 bin TL maddi olarak hırsızlık yaptığı öne sürüldü. 

Editör: Haber Merkezi