Haber: Dilek Ayvalı

Önceki gün Tire'de Yunus Emre Caddesi üzerinde yaşayan yaşlı bir kadının evinde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi yakalandı.

155’i arayarak yardım isteyen Beyhan Güleç (75) maskeli bir şahsın evine girdiğini, kendisini darp ettikten sonra evinde bulunan altınları alarak kaçtığını söyledi. Bunun üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler vakit kaybetmeden hemen harekete geçerken, hırsızın evde olma ihtimaline karşı da evin etrafını abluka altına aldı.

Yaşlı kadının evine giren polisler ise Güleç'i kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Beyhan Güleç için olay yerine hemen ambulans isteyen polisler aynı zamanda da ev içerisini ve çevre binaları didik didik aradıysa da maskeli hırsızın izine rastlayamadı. Bunun üzerine vakit kaybetmeden harekete geçen polisler Güleç'in verdiği eşgal üzerinde çalışmaya başladı.

Beyhan Güleç olay yerine gelen Ambulans ile tedavisi için Tire Devlet Hastanesine götürüldü. Yaşlı kadını darp ettikten sonra evde bulunan altın bilezik, küpe ve bir miktar parayı alarak kayıplara karışan maskeli hırsız  Asayiş Büro Ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu çok geçmeden yakayı ele verdi. Olayın hemen arkasından yakınlarda bulunan tüm kameraları inceleyen polisler hırsızın izini bulmayı başardı.

Şüpheli K.A.(16)'nın evine giden polisler yaşı küçük şüpheliyi evde yakalayarak Emniyete intikal ettirdi. Yaşı küçük şüphelinin Emniyetteki işlemlerinin ardından Nitelikli Yağma ve Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından Adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi