Haber: Dilek Ayvalı

Edinilen bilgilere göre, Tire - Gökçen karayolunda meydana gelen trafik kazasında Tire’den Gökçen istikametine seyir halinde olan Mert Urhan (20)’ın kullandığı 35 YMB 57 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen Nazmi Yaşar yönetimindeki 35 YHU 73 plakalı kamyon çarpıştı.

Çarpmanın şiddetiyle motosiklet paramparça olurken kasksız motosiklet sürücüsü Mert Urhan ve motosiklette yolcu olarak bulunan Emrah Sezer (24) yola savruldu. Mert Urhan ve Emrah Sezer ağır yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 ambulansıyla Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı ancak motosiklet sürücüsü Mert Urhan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Emrah Sezer'in ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Motosiklet sürücüsü Mert Urhan'ın acı haberi ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Mert Urhan ve Emrah Sezer’in aileleri Tire Devlet hastanesi acil servise akın etti. Kazada hayatını kaybeden Mert Urhan’ın motosiklet sürmeyi çok sevdiği ancak kasksız motosiklet kullanmaktan pek çok kez ceza aldığı öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Editör: Haber Merkezi