HABER: FARUK ÇARK

Ödemiş’e bağlı Kaymakçı Beldesi’nde önceki gün akşam saat 20.30 sularında meydana gelen trafik kazasında üç kişi yaralandı.

 Edinilen bilgilere göre, Kaymakçı’dan Kiraz istikametine gitmekte olan Veli Yılmaz yönetimindeki 35 ZPV 05 plakalı araç ile Kaymakçı’dan Ödemiş istikametine gitmekte olan Y. Kınay yönetimindeki 45 ZV 385 araç, Kaymakçı çıkışında hatalı sollama sonucu çarpıştı. Kafa kafaya çarpışan araçlarda bulunan 3 kişi yaralandı.

Meydana gelen kazada 45 ZV 385 plakalı araçtaki Hatice Kınay (13), Mustafa Enes Kınay (1) ve diğer araçta bulunan araç şoförü Veli Yılmaz (30) yaralandılar. Kazayı gören vatandaşların Jandarmaya ve 112 sağlık ekiplerine haber vermeleri sonucu kısa sürede olay yerine ulaşan ambulanslarla kazanın olduğu yerde yapılan ilk müdahale sonrası yaralılar Ödemiş Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırıldılar. Hayati tehlikeleri bulunmayan yaralıların Acil serviste yapan tedavilerin ardından bir süre müşahede de tutulduktan sonra taburcu edildikleri belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

 

  

Editör: Haber Merkezi