HABER:FARUK ÇARK

Bayındır'da Turan Mahallesinde oturan Bayındır Belediyesi Fen İşleri personeli, evli ve iki çocuk babası Eray Umutlu karşı Komşusu M. B.’nin bıçaklı saldırısı sonrası ağır yaralandı.

Umutlu'nun kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Mahallede koltuk altını tutarak yürüdüğü esnada komşusu tarafından özel araçla Bayındır Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Umutlu doktorların tüm müdahalesine kurtarılamadı.

Olayın ardından cinayet zanlısı kendisini jandarmaya ihbar ederek yakalandı.

Öte yandan Eray Umutlu'nun uzun süredir karşı komşusu ve cinayet zanlısı M. B.’nin sürekli uyuşturucu kullandığı, kendisini ve ailesini gece gündüz rahatsızlık verdiği ve huzursuzluk yarattığı için, gerek Jandarma Komutanlığı'na gerekse Emniyet Müdürlüğü'ne bu rahatsızlıktan dolayı defalarca şikayette bulunduğu ögrenildi.

Ayrıca cinayet zanlısı M. B. uyuşturucu kullandıktan sonra sürekli “mahallede üç kişi var? bu üç kişiyi de öldüreceğim”diyerek bağırdığı öne sürüldü.

Cinayet zanlısı işlediği cinayetin ardından Jandarmayı arayarak "ben birini öldürdüm. gelin beni alın” diyerek ihbarda bulunduğu ve Turan Mahallesinin alt tarafında bulunan zeytinlik alanda saklandığı yerde ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Cinayet zanlısı M. B., Bayındır İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından geniş  güvenlik tedbirleri altında adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi savcılıkta ifadesi alınan zanlı M. B.  tutuklanmak üzere sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adlı tıbba kaldırılan iki çocuk babası Eray Umutlu'nun cenazesi aile yakınları ve mesai arkadaşları tarafından alınarak Turan Mahallesinde toprağa verildiği belirtildi.

http://www.yerelguc.com/asayis/cinayet-zanlisi-gozaltina-alindi-h23139.html

Editör: Haber Merkezi