Haber: Faruk Çark

İzmir'in Bayındır ilçesinde Turan Mahallesinde meydana gelen olayda 1 kişi karşı komşusu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 

Edinilen bilgilere göre, Bayındır'a bağlı Turan Mahallesinde oturan M. B.'nin iddiaya göre evinin karsısında oturan komşusu, evli iki çocuk babası Bayındır Belediyesi Fen İşleri Personeli Eray Umutlu'yu sol koltuk altından yanında getirdiği ekmek bıçağıyla bıçaklayarak ağır yaraladı.

Umutlu, kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Olayın ardından mahalle komşusu Eray Umutlu'yu özel araçla Bayindir Devlet Hastanesine götürdü. 

Burada tedavi altına alınan Umutlu'nun doktorların tüm müdahalesine kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği bildirildi. 

Olayın ardından kaçarak kayıplara karışan cinayet zanlısını yakalamak için Bayındır Ilçe Jandarma ve Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. 

MAHALLEDE 3 KİŞİYİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ

İddiaya göre Eray Umutlu'nun uzun süredir karşı komşusu ve cinayet zanlısı M. B.'nin sürekli uyuşturucu kullanarak kendisini ve ailesini gece gündüz rahatsız ederek huzursuzluk yarattığı için gerek jandarma ve Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulunduğu söylendi.

Ayrıca cinayet zanlısı M.B. uyuşturucu kullandıktan sonra sürekli bir şekilde,  'Mahallede üç kişi var? bu üç kişiyi de öldüreceğim' diyerek bağırdığı iddia edildi. 

ZANLI GÖZALTINDA

Kaçan cinayet zanlısı Jandarma ve emniyetin başlatmış olduğu operasyon sonucu jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alınarak jandarma komutanlığına götürüldü.

Editör: Haber Merkezi