HABER:DİLEK AYVALI

Izmir Il Jandarma Komutanlığınca, her türlü suç ve suçlularla mücadele kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan şahıslarla ilgili olarak Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordine ve talimatları dogrultusunda, Ilçe Jandarma Komutanlıkları ve Jandarma dedektifleri (JASAT) tarafından Jandarma sorumluluk sahasında yürütülen plan istihbari calışmalar neticesinde yapılan operasyonlarda; “Yakın Akrabasını Öldürme" sucundan hakkinda 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan O.E. Bayındır’ın Çırpı Mahallesinde yakalandı.

“Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık" suçundan hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.G. Tire’nin Yeni Mahallesinde yakalandı.

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama" suçundan hakkinda 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezas bulunan ve aranan M. Y. Beydağ’ın Yukarıaktepe Mahallesinde yakalandı.

“Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama " suçundan hakkinda 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan V.B., Tire’nin Peşrefli Mahallesinde yakalandı.

Operasyonda yakalanan O. E., C. G., M. Y. ve V. B. çıkarıldıkları mahkemelerde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi