Haber: Faruk Çark

Ödemiş-Kiraz Karayolunda saat 21.25 sıralarında Kiraz yönünden gelen B.M. (48) yönetimindeki 35 AJR 066 plakalı araç ile Ödemiş yönünden gelen İ.D. (34) yönetimindeki 35 DAL 12 plakalı otomobil kafa kafa çarpıştı.

Büyük gürültü ile otomobillerden biri takla atarak ters döndü. Her iki otomobilde bulunan yolcu ve sürücüleri olmak üzere 1'i ağır toplamda 12 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil sağlık ekiplerine ve Jandarma ile bölge trafik ekiplerine bildirdi. 

Kısa sürede bölgeye çok sayıda 112 ambulansı sevk edildi. Yaralıların olay yerine ulaşan ambulanslarla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazada İ.D.'nin sürücüsü olduğu 35 DAL 12 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Özge D. (28), M.D. (8), ve M.D. (6) yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 6 yaşındaki M.D.'nin hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan kazada diğer otomobilde bulunan sürücü B. M. ve 7 yolcu kaldırıldıkları Ödemiş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Ödemiş Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yol güvenliğini sağladığı kaza sonrası Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Bölge trafik grup amirliği ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi