Tire ilçesinde geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Sasa Bey, Faik Tokluoğlu ve İstasyon Bulvarı ile 19 Mayıs Caddesi’nin kesiştiği kavşakta meydana gelen trafik kazasında bir servis minibüsü ile bir fırına ait kamyonet çarpıştı.
Görgü tanıklarının ifadesine göre olay şu şekilde meydana geldi. Feridun T.’nin kullandığı 35 T 1016 plakalı bir otobüs firmasına ait servis minibüsü, yolcuları alarak otobüse yetiştirmek üzere yola çıktı. Kontrollü kavşakta 35 YDJ 54 plakalı Osman E. yönetimindeki ekmek fırını kamyoneti ile kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile servis minibüsü yan yatarak sürüklenmeye başladı. Yaşanan kazada araç şoförleri yara almadan kurtulurken yan yatan servis minibüsünde tam bir can pazarı yaşandı.
Servis minibüsünde bulunan 14 yolcudan 7’si yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Berna Şimşek’in (31) durumunun ciddi olduğu, öteki yaralılar Özge Sola (22), Şuara Çeri (17), Erhan Seçer (25), Selin Şimşek (24), Çınar Tük (24) ve Fatma Şimşek’in durumlarının iyi olduğu hafif yaralandıkları ve ayakta tedavi olarak taburcu edildikleri bildirildi.
Kaza sonrası hastanenin acil girişi önüne giden yaralı yakınları, telaşlı bir şekilde yakınlarından haber beklediler.
Editör: Haber Merkezi