Ödemiş ilçesinde 25 gündür kendisinden haber alınamayan şahıs ölü olarak bulundu.
Ödemiş’te 23 Ekim’de evinden, kahvehaneye gitmek üzere ayrılan ve sonrasında kendisinden haber alınamayan Fahrettin Yaşan ölü olarak bulundu.
33 yaşındaki Fahrettin Yaşan’ın cesedi ilçeye bağlı Bademli beldesinindeki baraj alanı yakınlarında bulundu. Fahrettin Yaşan’ın nüfus cüzdanı geçtiğimiz günlerde yine ilçeye bağlı Çaylı beldesi yakınlarında çobanlar tarafından bulunmuş ve jandarmaya teslim edilmişti. Bir ceset bulunduğuna dair ihbar alarak harekete geçen ekipler, olay yerine gittiklerinde cesedin Fahrettin Yaşan’a ait olduğunu tespit etti.
Yaşan’ın cesedi Ödemiş Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken, ailesi yasa boğuldu.
Olayla ilgili K.K. (23) adlı bir kişi, Bademli'de bulunan babasının evindeki samanlıkta gizlenirken yakalanarak, gözaltına alındığını öğrenilirken, şahsın cinayeti alacak-verecek meselesi yüzünden işlemiş olabileceği iddia edildi. K.K.'nın cinayetten sonra 2 gün Kiraz’da kaldığı ve cinayet silahını da Kiraz'da kaldığı otelin tuvaletine sakladığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Yakınları kısa bir süre önce Fahrettin Yaşan’ın bulunması için kayıp ilanları veriyordu. Fahrettin Yaşan evli ve 2 çocuk babasıydı.
Editör: Haber Merkezi