Kiraz ilçesinde, bir yakınının düğününe gittikten sonra evine dönen 28 yaşındaki Ferdi Yatağan, otomobilinden indiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Pompalı tüfekle başına üç kez ateş edilen genç olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, Kiraz ilçesine bağlı Tumbullar köyüne 2 kilometre uzaklıktaki Tutlar Deresi Mahallesi'nde meydana geldi. Köy merkezindeki bir yakınının düğününe otomobiliyle giden 28 yaşındaki Ferdi Yatağan, gecenin ilerleyen saatlerinde evine gitmek üzere yola çıktı. Evinin önüne gelip, aracını park eden genç adam, otomobilden indiği sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Silah sesleri üzerine dışarı çıkan komşuları genç adamı yerde kanlar içinde görüp, jandarmayı ve 112 Hızır Acil'i aradılar.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve jandarma, pompalı tüfekle başına üç kez ateş edilen Ferdi Yatağan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan genç adamın geçen yıl iki çocuklu Fatma Yatağan (25) ile evlendiği bildirildi. Jandarma, kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yatağan'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Editör: Haber Merkezi