Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün eski otogardaki başvuru noktası hizmete sunuldu. İhtiyaç sahibi kişilerin yardım talebi başvurularını yapabileceği ve işlemlerle ilgili bilgi alabileceği başvuru noktası aynı zamanda hayırsever Ödemişlilere de hizmet verecek. Yardımlarını Ödemiş Belediyesi Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak isteyenler de eski otogardaki bu ofise başvuru yapabilecek.

Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, Sosyal Yardım İşleri komisyonu üyeleri Sema Bilgi, Mustafa Turan, Mehmet Okumuş, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Ateş ve çalışanların yer aldığı ekip, yeni ofiste çalışmaları inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan; “Sosyal Belediyecilik ilkeleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün Sanayi Sitesi'ndeki merkezinin yanı sıra açtığı yeni başvuru noktasıyla da ihtiyaç sahiplerinin ve hayırseverlerin hizmetinde  olacak. Amacımız, belediye hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaştırılması. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nün mobil yardım aracı da kırsal mahalle ziyaretlerini sürdürecek. Hayırsever vatandaşların bağışladığı beyaz eşya, mobilya, giyim ya da diğer malzemeler Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Yardımda bulunmak isteyenler 0 232 544 20 30 numaralı telefondan görevlilere bilgi verebiliyor.

Editör: Haber Merkezi