Ödemiş Belediyesi tarafından Cumartesi Pazarında ücretsiz maske dağıtımı yapıldı. Geçtiğimiz haftalarda başlatılan Pazar yerine gelen vatandaşlara dezenfekte dağıtılarak ve ateş ölçerli uygulama yapıldı. Bu hafta da aynı uygulamalar devam derken, pazarcı esnafına Ödemiş Belediyesi zabıta ekipleri ve pazar alışverişine çıkan vatandaşlara Ödemiş Belediyesi sağlık ekipleri tarafından ücretsiz maske dağıtığımı yapıldı. Pazar yerine çıkan vatandaşlara alınması gereken tedbirler ile ilgili bilgi verildi.

Ödemiş Belediyesi vatandaşını yalnız bırakmadı. Salgın sebebi ile evlerine kapanan, iş yerlerini kapatan maddi sıkıntı çekenler dâhil olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara her gün sıcak yemek dağıtan Ödemiş Belediyesi Pazar günü de kahvaltılık ekmek, peynir, helva dağıttı.  Ödemişli hayırseverlerin desteği ile bu zorlu süreçte Ödemiş Belediyesi tarafından sıcak yemek dağıtımı devam edecek.

Salgının ülkemize girdiği günden itibaren sokakları dezenfekte eden Ödemiş Belediyesi, aynı şekilde sokaklarda, Pazar yerlerinde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Haber Merkezi