Haber: Dilek Ayvalı

Ankara’da yaşayan 43 yaşındaki Selma Erdem, Türkiye’de 19 yıldır bitkisel ürünler üreterek satışını yapan Homm Bitkisel Ürünlerin Dimond Lideri. Selma Erdem aktif çalışan 2 bin 955 üyesi ile birlikte çalıştığı Homm Bitkisel Ürünler Network Şirketinde gününün neredeyse tamamını geçiriyor.

YÜKSEK KAZANÇ

Cilt hastalıklarına yönelik bitkisel ürünler, temizlik ürünleri, kahve çeşitlerinin satışının yapıldığı Homm Bitkisel Ürünler ile çalışmaya başlayalı 2 yıl olduğunu belirten Diamond Lider Selma Erdem, “Daha önce 10 yıl başka bir network marketing ile çalıştım. Fakat kazancı oldukça az gelmeye başlayıp sistemsel sıkıntılar oluşmaya başlamıştı. Ben de pek çok Netwörk Marketing firmalarını araştırır   iken karşıma Homm Bitkisel Ürünler çıktı. Homm bitkisel ürünler hem Türkiye’de üretiliyor hem de kazancı oldukça yüksek. Diğer Network Marketing firmalarından yüzde 20 daha fazla bir kazanç elde ediyorsunuz. 

SEDEF HASTASI GENÇ İYİLEŞTİ

Ürünleri deneyerek başladığını ve kendisinin de bir cilt hastalığı geçirdiğini vurgulayan Erdem, “Kendimde uyuz hastalığı vardı yaklaşık 2 yıl sürmüştü ve Homm Bitkisel ürünler ile iyileştim. Oğlumun arkadaşında sedef hastalığı vardı. 10 yıldır çekiyordu ve Homm Bitkisel Ürünler ile o da iyileşti” dedi.
 
“Bizim işimiz istediğiniz kişiyle, istediğiniz yer ve zamanda çalışma modeli sunuyor. Özellikle hanım kardeşlerimiz için çok uygun. Kadın erkek, genç veya yaş almış herkes bu işte aktif olabilir” diyen Selma Erdem vaktinin neredeyse tamamını Homm Bitkisel Ürünler’e ayırdığını ifade ederek, “2 bin 955 aktif çalışanım var. Gün içinde ve akşam sürekli üyelerimle, diğer liderler ile irtibat halindeyim. Online eğitimlerimiz var daima. Onun haricinde küçük gruplar halinde yüz yüze eğitimlerimiz ve etkinliklerimiz oluyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi