Haber: Dilek Ayvalı

Kuaför Ayşegül Erkoç Ünser, One More Distribütörünün iş teklifini network sistemlerine olan ön yargısı nedeniyle önce geri çevirdi fakat daha sonra One More mucizesini test edince satış yapmaya karar verdi.

Ankara’da 25 yıldır saç uzmanı olarak kendisine ait kuaför salonunda çalışan Ayşegül Erkoç Ünser’e, One More temsilcisi yakın arkadaşı iş teklifi ile geldi. Network sistemine ve bu tür ürünlere hiç inanmadığını kaydeden Kuaför Ayşegül Erkoç Ünser, arkadaşlarının kendisine denemesi için bıraktığı ürünlerden birini, sırt ağrısı yaşadığı çok yoğun çalıştığı bir gün kullandı ve mucizeyle karşılaştı.

İŞTE O ZAMAN ONE MORE’A İNANDIM

Diz ağrısı çeken komşusuna da birkaç bant verdiğini ifade eden Ayşegül Erkoç Ünser yaşadığı mucizeleri şöyle anlattı, “Yaşlı komşum sürekli diz ağrılarından şikâyet ederdi. Arkadaşlarımın bana denemem için verdikleri bantlardan verdim komşuma. Ertesi gün ağlayarak beni aradı. Önce korktum, eyvah dedim bantlar ters etki mi yaptı acaba dedim içimden. Komşum, ağrılarının geçtiğini ve bunun için mutluluktan ağladığını söyledi. İşte o zaman One More’a inandım. Arkadaşlarımı çağırdım ve bana One More’u daha detaylı anlatmalarını istedim. Müşterilerimi de çağırdım. Kısa sürede ekibim de oluştu ve satışa başladım” dedi.

HEM SAĞLIK HEM VARLIK

Ayşegül Erkoç Ünser, yaşadığı mucize ile bir anda kendisine yeni bir kazanç kapısı da bulduğunu ifade ederek, “Öncelikle birçok derdime derman oldu One More. Ayaklarım çok üşür, uyku problemi yaşardım ve genellikle yorgun olurdum. Şimdi melatonin bantları ile uykularım düzenli ve dinç kalkıyorum. Üşüme sorunumu da One More bantları ile giderdim. Diz ağrıları çeken ve One More ile ağrılarından kurtulan yaşlı komşum dahi benim üyem şu an. Bizim sloganımız hem sağlık hem varlık. Hem sağlığımız yerinde hem de varlığımıza varlık katan yeni bir kazanç kapım oldu” dedi.

Editör: Haber Merkezi