2020 yılının başında ülkemizde de görülen Covid-19 salgınının yoğun yaşandığı dönemdeki sokağa çıkma yasakları ve kapanmalar nedeniyle evden dışarı çıkamayan pek çok vatandaş gibi Elifnur Koçak da evde kapalı ve sosyal hayat dışında kalmaktan dolayı strese girdi. Elifnur Koçak, bu dönemde kemik erimesi hastalığına da yakalanınca stresi bir kat daha arttı.

Kemik erimesi hastalığının pek çok semptomu nedeniyle hayat konforu bozulan Elifnur Koçak, bu dönemde dertleştiği arkadaşı Ayosnet Network firmasının ürünlerini kullanıp fayda gördüğünden üstelik para da kazandığını anlattığını söyledi. Elifnur Koçak da ürünleri ve şirketi önce araştırdığını ve sonrasında kullanmaya başladığını belirtti.

Elifnur Koçak sonrasını şöyle kaydetti, “2020 yılında uzun yıllardır saha tecrübesi olan alanında uzman kadrosuyla birlikte kurulan Ayosnet’i araştırdım ve ürünlerini kullanmaya başladım. Kemik erimesi nedeniyle hayat konforum bitmişti adeta. Fakat ürünleri kullandıkça kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Arkadaşlarıma da tavsiye ettim. Tavsiyelerle birlikte üyesi olduğum Ayosnet’te benim de üyelerim olmaya başladı. 1,5 ay gibi kısa bir sürede ekibim büyüdü. Şimdi takım lideriyim. Kendimi daha sağlıklı hissediyorum üstelik para da kazanıyorum. Çevremdeki dostlarım da para kazanmaya başladılar” dedi.

Sağlıklı yaşam sektöründe faaliyet gösteren Ayosnet’in; gıda takviyeleri, kozmetik ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve beslenme ürünleriyle müşterilerine hizmet verdiğini sözlerine ekleyen Elifnur Koçak, “En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlara alma felsefesiyle yola çıkan şirketimiz; insanlara daha hızlı ulaşmak ve ihtiyaçlarını daha çabuk karşılamak amacıyla sistematik ve modern bir  ticaret sistemi olan Network Marketing'i tercih etmiştir. Yüksek etki gücüne sahip ürünlerimizin AR-GE çalışmaları Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Hekimleri, kimyagerler ve gıda mühendislerinden oluşan bilimsel danışma kurulumuz tarafından yapılmaktadır. Ürünlerimiz İSO 9001:2008, İSO 22000:2005, İSO 140001:2004 GMP standartlarında ve  helal sertifikalı tesislerde üretilmektedir. Basit, anlaşılır, adil, şeffaf ve üye odaklı bir kazanç planına sahip Ayosnet sektöre birçok yeniliği beraberinde getirmektedir. Yüksek başlangıç paketleri olmadan, paket yükseltme süreleri olmadan, yıllık paket yenileme olmadan, hazır paketler almaya gerek kalmadan, puan oyunları olmadan, zorlayıcı aktiflikler olmadan, kariyer yapma süresi ve kariyerden düşme olmadan ücretsiz bir şekilde üye olup satış ağınızı kurabilirsiniz. Ayosnet şirketimiz üyelerine sağlık, kazanç, kişisel gelişim, başkalarına yardım etmek, kendi işine sahip olmak gibi daha birçok noktada olanaklar sağlayıp geniş bir istihdam alanı oluşturmaktadır” dedi.

Editör: Haber Merkezi