Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, yönetim olarak teknik direktör Mahmut Arslan’ın raporu doğrultusunda “her sene bir üst lige” parolasıyla transfer çalışmalarına start verdiklerini açıkladı.

Ödemişspor, 2021-2022 sezonunda şampiyonluk hedefine ilerlemek için kadro yapılanması çalışmalarına başladı. Teknik direktör Mahmut Arslan ile yoluna devam eden Kırmızı-Lacivertli kulüpte iç ve dış transferde görüşmeler hız kazandı. Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan ve Genel Sekreter Burak Can, teknik direktör Mahmut Arslan ile birlikte transfer süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÖNCE SÜPER AMATÖR’DE ARDINDAN BAL’DA ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Son 1,5 yılda pandemi nedeniyle İzmir Süper Amatör Lig’in düzenlenemediğini hatırlatan Ödemişspor Kulübü Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, “Görünen o ki bu sezon kategorimizde maçlar oynanacak. Taraftarlarımızla buluşacağız. Biz de bu doğrultuda Mahmut Arslan hocamızla çalışmalarımıza başladık. Daha önce de yola devam edeceğimizi belirtmiştik. Hocamızın yönetimimize sunduğu rapor doğrultusunda gerek iç, gerekse de dış transferde adımlar atmaya başladık. Önümüzdeki günlerde belirlediğimiz futbolcu arkadaşlarımızla görüşmelerimiz olacak. Lige iyi bir başlangıç için iyi bir oyuncu grubu oluşturmak istiyoruz. 3-4 aydır Mahmut Hocamız oynanan diğer liglerde maçları seyretti. Bizlere de bu anlamda raporunu iletti. Ödemişspor’a yakışan bir oyuncu kadromuz olacak. Daha önce de belirttiğim gibi dileriz ki bu sezon Süper Amatör’deki son sezonumuz olacak. Önümüzdeki sezon da BAL’da bir sene misafir olup özlemini duyduğumuz profesyonel liglere kavuşmak üzere yapılanmamızı hayata geçiriyoruz. Önce Süper Amatör’de şampiyon olup BAL’da da doğru yatırımla bir sezonda profesyonel lige yükselme hedefindeyiz” dedi.

CAN: “2 YILDIR DEVAM EDEN HAMLEMİZ MEYVELERİNİ VERECEK”

Ödemişspor Genel Sekreteri Burak Can da “Ödemişspor camiası uzun yıllardır belirli seviyelerde müsabakalara çıkmaya hasret. Dolayısıyla bunun için öncelikle kendi bünyemizde ne yapabiliriz düşüncesindeydik. Mahmut Arslan Hocamız ile 2 yıldır devam eden altyapı hamlemiz bu yıl muhtemelen sportif anlamda da meyvelerini vermiş olacak. Altyapıdan gelmiş oyuncularımızla ve onlarla kaynaştırabileceğimiz tecrübeli oyuncularımızla birlikte ciddi ve tehditkar bir takım olacağımızı düşünüyoruz. Bunun için yönetim olarak çalışmalarımıza başladık. Bunun için ayrıca Mahmut Arslan Hocamıza da iki yıllık süreçteki emekleri için teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün geleceği için çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz. Bu sezon hedeflerimize ulaşma konusunda şüphemiz yok” değerlendirmesinde bulundu.

ARSLAN: “GÜZEL FUTBOL İZLETEN BİR TAKIM OLUŞTURACAĞIZ”

Ödemişspor Teknik Direktör Mahmut Arslan güzel futbolla ve altyapıdan yetişen genç oyuncuların katkısıyla şampiyonluğa odaklanacaklarını belirterek, “Yönetim kurulumuzla birlikte iki yıldır bir proje ve yapılanmanın içerisindeyiz. Bu sezon Süper Amatör’den BAL’a, önümüzdeki sezon da BAL’dan 3. Lig’e yükselmek temel hedefimiz. Bu sezon yapacağımız takviyelerle, altyapıdan alacağımız genç oyuncularla güzel futbol izleten bir takım oluşturup hedefe yürüyeceğiz. Yapacağımız takviyelerin yanında altyapımızdan yetişen oyuncularımızdan da yararlanmak bizim için çok önemli olacak. Maçların da oynanacağını öngörerek çalışmalarımıza başladık. Taraftarımızın istediği, özlediği güzel, arzulu ve istekli bir futbol ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi