HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İzmir Süper Amatör Lig E grubunda mücadele eden Ödemişspor Kendi evi ve seyircisi önünde oynadığı Güraltay maçını farklı kazandı.

İlk yarıyı ve ikinci yarıyı istekli oynayan Ödemişspor Maçın henüz başında Mustafa Can Dilşen’in attığı golle 1-0 öne geçerken, bu golden 8 Dakika sonra Ödemişspor Mehmet Gürleyen’in golüyle maçı 2-0’a getirdi.   Bu dakikadan sonra baskıyı artıran Ödemişspor maçın 20. Dakikasında Uğur Güzelce ’nin golüyle durumu 3-0 yaptı. 

Maçın 30 ve 45.nci dakikalarında Mehmet Gürleyen’in attığı gollerle Ödemişspor ilk yarıyı 5-0 önden kapattı ve soyunma odasına önde girdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Ödemişspor ikinci yarının henüz 47. Dakikasında Şamil Günay’la gol buldu ve durumu 6-0 yaptı. Maçın 56. Dakikasında hattırık ustası Mehmet Gürleyen’in attığı golle 7-0 oldu. Hızlı ve etkili futbolunu devam eden Ödemişspor maçın 75. Dakikasında Zafer Çevik’le durumu 8-0’a getirdi. Bu golden 5 dakika sonra 80. Dakikada Ödemişspor Şamil Günay’la bir gol daha buldu. Ve durumu 9. 0 yaptı. Ödemişspor şov devam ederken bu golden 1 dakika sonra yine Mehmet Gürleyen sahneye çıktı ve Ödemişspor adına 10. uncu kendisi adına ise 5 golünü kaydetti. Bu dakikalardan sonra başka gol olmayınca Ödemişspor Güraltay karşısında maçı 10-0 kazandı.

Editör: Haber Merkezi