YERELGÜÇ / AYDIN UYSAL - Kiraz’da 85 Kır Düğün Salonunda düzenlenen yemeğe CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Atila Sertel, Mahir Polat, Bedri Serter, CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Ayten Gülsever, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, Beydağ, CHP Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt ve CHP Bayındır İlçe Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, Demokrat Parti Kiraz İlçe Başkanı Soner Almaz ilçe başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ve yönetimleri, İl başkan yardımcıları, oda başkanları sivil toplum kuruşları başkanları ve partiler katıldı.

İKTİDAR OLMAK İÇİN TÜM ÖRGÜTÜMÜZLE MÜCADELE EDİYORUZ

CHP Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya, “Kiraz İlçe Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz günden beri partimizi öncelikle ilçemizde birinci parti yapmak daha sonra da Türkiye genelinde iktidara taşımak için canla başla Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımızla ve tüm örgütümüzle mücadele ediyoruz. Ve bunu başaracağız. İl başkanlığımızın koordinesinde il örgütümüz ve milletvekillerimizle ilçemizde ciddi çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bunun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyemiz bütün şehir yasasının çıktığı günden beri ilçemize ciddi destekler veriyor. Ve vermeye de devam ediyor. Tunç Soyer başkanıma da bunun için ayrıca teşekkür ediyorum.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın bizler Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak CHP’nin birer çalışanı neferi olarak en alt kademesinden en üst kademesine kadar bu partiyi iktidar etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz. Bizim rehberimiz Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bizler Atatürk yolunda genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan aldığımız güç ve ilhamla yolumuza devam ediyoruz. İnanıyoruz ki doğru yoldayız. Yirmi yıldır mevcut hükümetin ülkeyi getirdiği vaziyet ortada bu vaziyet bizlere çok daha büyük görevler düşüyor.

PARTİMİZİ İKTİDAR YAPMAYA ANT İÇTİK

Bunun bilinci ve inancındayız. Bu yüzden daha gayretli daha istekli partimizi iktidar yapıncaya kadar durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırmak için genel başkanımız Kemal Kıllıçdaroğlu’nun bizlere tebliğ ettiği sorumluluk ve bilinçle hep birlikte iktidara yürüyoruz.  İnanıyorum ki bizler yani vatan millet Bayrak ve Demokrasi sevdalıları erken ya da zamanında yapılacak olan seçimde partimizi iktidar yapmaya ant içmiş olarak bunu başaracağız” dedi.

MİLLETVEKİLİ SERTEL İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜMÜZ KİRAZ’I SARMIŞ

İzmir Milletvekili Atila Sertel ise yaptığı konuşmada; “CHP iktidarına az zaman kaldı. Partimiz adım adım iktidara yürüyor. Bugün görüyorum ki bu iktidar yürüyüşü Kiraz’ı sarmış durumda. Bizler bu yolun bir neferi olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İnanın ki geliyor gelmekte olan” dedi.

Editör: Haber Merkezi