YERELGÜÇ /DİLEK AYVALI 

Memleket Partisi Tire 1. Olağan Kongresine partinin İzmir il başkanı Cüneyt Oğuz, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Hapçı, Tire İlçe Başkanı Nihat Koç, CHP Tire İlçe Başkanı Nejat Bozkurt, İYİ Parti Tire İlçe Başkanı Yüksel Şenyurt, DEVA Partisi Tire İlçe Başkanı Fatma Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, memleket partililer katıldı.

Memleket Partisi Tire ilçe Başkanı Nihat Koç yaptığı konuşmada, “Mahatma Gandi diyor ki, ‘Önce seni görmezlikten gelirler, sonra sana değer vermezler daha sonra seninle savaşırlar. Ama savaşı sen kazanırsın.’ Önce Türkiye’de Memleket Partisi’ni görmezlikten geldiler. Tıpkı Gandi’nin dediği gibi sonra alay ettiler. Şimdi sayın genel başkanımla savaşıyorlar. Bu başarının eşiğinde olduğumuzun bir göstergesidir. Bilin ki bu başarıyı genel başkanımız izinde ve hep birlikte omuz omuza vererek geleceğimizi geri alacağız. İsteseler de, istemeseler de geri alacağız ve iktidara hep birlikte kol kola yürüyeceğiz. Genel başkanımızın yine bir ifadesi var, ‘Bizim Denize nasır evlerimiz yok ama gökyüzünde hayallerimiz var’ diyor. Evet, biz o hayalleri gerçekleştirmek için Tire teşkilatı olarak bugün karşınızdayız. Ve canla başla Özgürce mücadele edip iktidarın yolunu açacağımıza inanıyorum.

Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, “Memleket Partisi kurulduktan sonra hızlı bir şekilde Türkiye’nin birçok ilinde örgütlenmesini ve kongrelerini tamamlayarak büyük kurultayını yaptı.  O süreçten bu güne kadar büyümeye devam ediyor. Bugün Tire’de 1. Olağan kongremizi gerçekleştiriyoruz. Büyümeye devam ediyoruz. İzmir’de de yaklaşık olarak 22 ilçemizde örgütlenme çalışmalarımızı tamamlama noktasına geldik. Diğer ilçelerimizde de bu çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. En kısa zamanda İzmir’de temsil hakkımızı sonuna kadar sağlayacağız” dedi.

Yapılan kongrede mevcut başkan Mimar Nihat Koç Memleket Partisi Tire İlçe Başkanlığına seçildi.

Editör: Haber Merkezi