YERELGÜÇ/AYDIN UYSAL

Kulislerde başkanlık için 2 isim ön plana çıktı.

CHP İzmir İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdem Boyacı ile Ödemiş ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi, Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Turan’ın isimleri Ödemiş İlçe Başkanlığı için konuşulmaya başlandı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve ekibinin hem genel hem de yerel seçimi yönetecek bir isim arayışında olduğu ve bu kapsamında görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

BOYACI, “GÖREV ALMAKTAN KAÇINMAM”

İl Disiplin Kurulu Üyesi Erdem Boyacı Yerelgüç muhabirine yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Böyle bir talebim olmadı. İl Disiplin Kurulu Üyesi olarak görevimi yapıyorum. Tabiki yaşadığım, doğduğum, büyüdüğüm şehir Ödemiş için böyle bir görev verilerse de görev almaktan kaçmam. Bu seçim değil Genel Merkezimin vereceği bir karar, kararı bekleyip göreceğiz. Önce İl Başkanımız belli olacak, sonra ilçe başkanları. Bu hafta sonuna kadar netleşir” dedi.

TURAN , “PARTİMİZE HER KOŞULDA HİZMET VERECEĞİM”

Ödemiş Belediyesi Meclis Üyesi ve Adagüme Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Turan ise şunları söyledi, “İsmimin geçtiğini ben de sizler gibi yeni öğrendim. Mutlu oldum. Hem ilçemize hem de partimize her koşulda makam mevki gözetmeksizin hizmet etmeye devam ediyorum, devam edeceğim. Verilecek olan karar hem partimize hem ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi