Yerelgüç / Burcu TUNÇ
2023 genel seçimleri öncesi İzmir 2. Bölge Milletvekilliği için birçok isim konuşulurken, R. Şerif Delibalta aday adayı olduğunu ilan etti. 
AK Parti Ödemiş Eski İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi, iş adamı Ramazan Şerif Delibalta kendi sosyal medya hesabından İzmir 2. Bölge Milletvekilliği aday adayı olduğunu duyurdu. 
İl Genel Meclisi üyeliği yaptığı dönemde Küçük Menderes Havzası’nda birçok sorunun çözülmesinde katkı koyan Ramazan Şerif Delibalta, 2018 - 2020 yılları arasında Ak Parti Ödemiş İlçe Başkanı olarak görev aldı. 
İzmir 2. Bölge Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Delibalta, “ Hizmet etme aşkı içimizde var. Bunu da bana verilen görevleri yerine getirirken göstermeye çalıştım. Milletvekili aday adaylığı için yola çıktım. Uygun görüldüğünde yine aynı hizmet aşkı ile gece gündüz halkımız için çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bölgede ve halkla iç içe olan biri olarak tarımda, hayvancılıkta, işsizlik konusunda yaşananları biliyoruz. Görev verilirse bölgenin sorunlarını bilen biri olarak, Türkiye’nin ve bölgenin daha da güçlenmesi için gece gündüz çalışacağım” dedi.

Editör: Haber Merkezi