Yerel seçimler Türkiye’de olduğu gibi Ödemiş’te de AKP’nin başarısıyla sonuçlanmıştır. Bu sonuca, vatandaşın tercihine herkesin saygı duyması da demokrasinin bir gereğidir.

A. Mahmut Badem’i Ödemiş’te Belediye Başkanlığı koltuğuna tekrar oturduğu için kutlar; ilçemize hayırlı hizmetlerin getirilmesinde öncülük yapmasını umarız.

Bu seçimin Ödemiş’te 2 kazananı olurken birden çok da kaybedeni olduğunu yorumlamak gerekir zannımca. Belediye Başkanlığını tekrar kazanan AKP ile oyunu geçen seçimlere göre 2 katı arttırarak 4 meclis üyeliğini kazanan MHP bir tarafta… Belediye Başkanlığını kaybeden CHP ile mazisini mumla arayan DP ve bir türlü sandıkla kucaklaşamayan Saadet Partisi, diğerleri bir tarafta… İleride seçim analizlerini mutlaka yapacağız. Biraz zaman geçsin bakalım.

Söz sırası şimdi A.Mahmut Badem’de… Tabii  “icraat” sırası da…

Belediye Başkanımız Ödemiş Belediyesini 23 Milyon TL’yi aşkın borçla devraldığını hatırlatırken de geçen dönemde belediyeye yerleşene bazı kişilere  “aba altından sopa göstermeyi” de ihmal etmemektedir. Ödemişli “başkan”nından laf değil icraat beklemektedir. En kısa zamanda kısa ve uzun vadede gerçekleştireceği projeler kamuoyuna deklare edilmeli ve kollar sıvanmalıdır. “Doğalgaz… Küçük Menderes Üniversitesi… Gölcük Gölü’nün düzenlenmesi… Ödemiş’e duble yol getirilmesi… Ekonomik canlılık… Pazarcı esnafının sorunlarının çözümü… vs vs vs vs” gibi birçok projenin hayata geçirilmesi için “laf” değil “iş” üretmek zamanı geldi…

    Hem de hiçbir mazeret öne sürmeden…

   Şarkıda söylendiği gibi…

   “Hadi bakalım kolay gelsin….”

   Destek ve dualarımız Ödemiş için sizinle.