BU KONU DA BELEDİYE BAŞKANININ, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN TUTUMU NE OLACAK?

GEÇMİŞ DÖNEMLERDE BU KONUDA GİRİŞİM DE BULUNULMADI ? BU DÖNEM DESTEK GÖRECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Ödemiş Ülkü Ocakları Başkanı Avukat Ahmet Ergüz kendi sayfasından iyi bir noktaya değindi. Bu paylaşımını destekleyen beğeni ve yorumlar geldi.

Milliyetçi, vatanına ve yaşadığı şehre sahip çıkan genç Avukat Ahmet Ergüz'ün bu paylaşımının havada kalsın istemedim.

Ergüz, "Şehrin göbeğinde onlarca konsomatrisli meyhane var, şehrin dışına taşınması konusunda herhangi bir girişim ne yazık ki aklınıza geliyordur da yüreğiniz yetmiyordur. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara bu kadar rahat erişememesi gerekiyor. Ya millete hizmet eder bu gece kulüplerini şehrin dışına taşırsınız ya da hepinizi tek tek milletimize anlatır, yasal mücadelemizi Ödemiş Ülkü Ocakları olarak başlatırız." açıklamasında bulundu.

Bu konuyla ilgili gelmiş geçmiş belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinden bir çalışma yapılmadı.

Önerim, bu dönemde Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mehmet Eriş başkanlığında; MHP, AK Parti, İYİ Parti ve CHP Ödemiş İlçe Başkanları belediye meclis üyelerini toplayarak grup kararı alıp, şehir içinde yer alan konsomatrisli gece kulüplerinin tamamen kaldırılması yada bir arada olacağı şehir dışında bir noktaya taşınması konusunda karar alıp uygulamaya geçilsin.

Bu karar karşısında gelecek olan her türlü baskı karşısında da CHP, İYİ PARTİ, MHP, AK PARTİ İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri dik durabilme cesaretini göstermeli.

Alınan karar Ödemiş için, Ödemiş Halkı için olacak.

DİLEK ACAR

( Yerelgüç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni)

23.01.2020