Başarmak inanmaktan geçer…

MHP ÖDEMİŞ’TE NE İSTİYOR?

  Yerel seçimlerin yaklaştığı şu günlerde Ödemiş’te “Ödemiş Belediye Başkan Adayı” resmen sadece MHP’de kesinleşmiş gözüküyor. Sayın Mehmet YILMAZER Ödemiş için kesinleşen TEK başkan adayı…

  Diğer partiler mi?

  Birbirlerini kollamaktan ya da parti içinde oluşabilecek kırgınlıklardan en az etkilenmekten başka düşünce ve kaygı taşımamaktalar gibi.. Belki de ilçe başkanlarının, genel merkez yöneticilerinin farklı “hesap”ları bulunmaktadır.

   Biz gelelim MHP cephesine…

   Mehmet YILMAZER akademik özelliği ve uzmanlık alanının “yerel yönetimler” olması dolayısıyla Ödemiş’te  “belediye başkanlığı” görevini en üst düzeyde yapabilecek misyona sahip biri. Kişiliği, kişilerle iletişimi, yetişme tarzı, samimiyeti,Ödemiş’e olan sevdası,ileri görüşlülüğü, projeleri, farklı belediyelere yaptığı danışmanlığı ve siyasi bürokrasideki ilişkileri O’nu farklı kılan önemli özelliklerinden birkaçı sadece. Ödemiş kendisini tanıdıkça sıraladığımız özelliklerin daha da fazlasını görme şansını da yakalayacaktır.

   İş Mehmet YILMAZER’le bitse kolay da!...

  Bütün “maharet”  ekipte ve MHP’lilerde… Oluşturulacak meclis üyeleri listesi, ilçe başkanının performansı,parti üyeleri,sivil toplum kuruluşları ve sempatizanlarının  “İNANMALARI” gerekiyor.

Başkanlığın kazanılabileceğine olan inançlarının tam olması ve zaman geçirmeden istişarelerin yapılması,Ödemiş’i seçim sathına sokmaları gerekir.

   Bugüne kadar Ödemiş MHP’de görev almış tüm yöneticilerin katılımıyla geniş anlamda bir istişare toplantısının yapılması zaruri olsa gerek.Herkesin düşüncelerinin alınması,yol haritalarının çıkarılması, hedef kitlelerin belirlenmesi “başkanlık”ın kazanılmasında etken olacaktır. Ayrıca, Ödemiş Ülkü Ocaklarında bugüne kadar sorumluluk almış kişilerle, “ak saçlılarla” görüş alış-verişinde bulunulması da kaçınılmazdır. Sivil Toplum Kuruluşları,Sendikalar,Odalar,Muhtarlar la da özel olarak toplanılması zannımca başkanlık yolunu MHP’ye açma konusunda önemli adımlar olacaktır.

   En önemlisi de MHP’lilerin ve MHP’ye inananların   “Ödemiş Belediye Başkanlı”ğını kazanabileceklerine olan “İNANÇ”larının tam olması gerekir. Kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulması, kenetlenmesinin sımsıkı olması,hedefe doğru yürünmesi esastır.

   Hiç kimse MHP’yi küçümsemesin!...

   Geçen seçimlerde aldıkları oya bakarak hesaplarını yapmasın!

   Kaybettikleri seçimin faturasını da mahalle dedikodusu gibi MHP’nin üzerine atmasınlar, kazandıklarında MHP’ye teşekkür etmedikleri gibi!..(Bu suçlamaları yapan partinin meclis üyelerinden hangilerinin eski(!)MHP’li olduğunu herkes biliyor.Hali hazırdaki ilçe başkanı ve yönetiminden bazılarının MHP’de hangi görevleri aldıklarını,İl Genel Meclis 1.sıra için neler yaptıklarını da…)

Sözün özü MHP başarı istiyorsa; Ödemiş Belediye Başkanlığı’na yeni bir anlayış kazandırmak istiyorsa  KE-NET-LEN-ME-Lİ-DİR...