KOÇ BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’dan ruhsal olarak etki alacaksınız. Hayattan beklentilerinizi sorgulayabilir, iç sesinizi daha fazla duyabilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 3 Mart’ta yöneticiniz Mars Plüton ile kavuşacak. İçsel olarak bir sıkışmışlık, üzerinizde bir baskı hissedebilirsiniz; bu süreçte sakin kalın ve çevrenizdeki kişilerle güç savaşlarına girmeyin. Ay’ın sizin burcunuzda olacağı 5-6 Mart günleri dış görünüm değişiklikleri için uygun olacak. Ayrıca 6 Mart’ta Mars Kova burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca çevreniz değişebilir, hayatınıza yeni insanlar girebilir. İlişkiler alanınız da Mars-Venüs kavuşumu devam ettiği için hareketli. Tutkuyu ve heyecanı merkeze alabileceğiniz gibi, güç savaşları, iniş-çıkışlar, gerilimli durumlar da söz konusu olabilir. Bu süreci nasıl yönettiğiniz, ilişkinizin geleceği açısından belirleyici olacak. 18 Mart’taki Dolunay’ın etkilerini ise sağlık, günlük yaşam ve iş alanlarınızdan alacaksınız. Sindirim sistemi rahatsızlıklarına karşı dikkatli olun, yediğiniz içtiğiniz şeylere ve stres yönetimine özen gösterin. 22 Mart civarında gökyüzünde Mars Uranüs karesi nedeniyle gergin bir enerji var. Yurt dışı seyahatler, eğitim ya da ticaret konularında aksaklıklar yaşanabilir. 20 Mart’ta Güneş sizin burcunuza geçiyor ve doğum gününüz yaklaşıyor. Hedeflerinize ve amaçlarınıza yönelik girişimlerde bulunabilirsiniz.

BOĞA BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart’ın ilk gündemi, 2 Mart’taki Yeniay olacak. Sosyal yaşamınız hareketlenebilir. Konfor alanınızdan çıkın ve hayatın sürprizlerine açık olun. 3 Mart’ta yöneticiniz Venüs, Plüton ile kavuşacak. İlişkilerinizi etkileyebilecek olan bu kavuşumdan negatif etki almamak için öfke kontrolüne dikkat etmelisiniz. 6 Mart’ta Venüs’ün Kova burcuna geçişiyle birlikte kariyer alanınızdan etki almaya başlıyorsunuz. Bugüne dek yapmayı ertelediğiniz bir değişim varsa şimdi tam zamanı. 18 Mart’taki Dolunay’dan aşk ve ilişkiler alanında etki alacaksınız. Takıntılı ya da karamsar düşüncelerin, kontrolcülüğün ya da kafa karışıklığınızın baskın olabileceği bu süreç, ilişkinizi zorlayabilir. Bu zorlanmalar bitişleri de beraberinde getirebilir. 19 Mart’ta ise Venüs Uranüs karesi nedeniyle gökyüzünde gergin bir enerji var. Son günlerde yaşadığınız sıkıntıların sağlığınıza zarar vermesi mümkün. Sağlık kontrolleri nedeniyle beklenmedik harcamalar yapmanız gerekebilir. Farklı alanlarda da fazlaca harcama yapabilirsiniz.

İKİZLER BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Ay genelinde ağırlıklı olarak ev, aile ve kariyer alanlarınız gündemde olacak. 2 Mart’ta yöneticiniz Merkür, Satürn ile kavuşuyor ve aynı gün Yeniay gerçekleşiyor. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bazı blokajlar yaşayabilir, iletişimde zorlanabilirsiniz. Önemli telefon görüşmeleri açısından uygun zaman olmayabilir. Yeniay etkilerini de kariyer alanından alacağınız için bu süreci akışta kalarak geçirin çünkü ay sonuna doğru blokajlarınız çözülecek. 10 Mart’ta Merkür Balık burcuna geçiş yapacak. Takip eden özellikle iki haftalık  süreçte iş alanınızda biraz rahatlayacaksınız. Ancak dikkat; aynı etki nedeniyle dalgın ya da unutkan olmanız, odaklanma zorluğu yaşamanız da mümkün. Sözleşme ya da anlaşmalarda imza atarken temkinli olun. 18 Mart’taki Dolunay ise ev ve aile alanınızda gerçekleşiyor. 21 Mart’ta Jüpiter’le Merkür kavuşuyor ve kariyer alanınıza şans ve şifa enerjisi getiriyor. Ayın başında yaşadığınız sıkıntılar yavaş yavaş çözüm sürecine girebilir. Neptün’ün de Merkür’le kavuşacağı bu günler hayallerinize adım atmanız için gökyüzü sizi destekliyor. 26 Mart’ta ortak kazançlar, borç ve ödemeler, yatırımlar gibi konularda avans olabilir. Dönüşüm enerjisi de aktif olacak . Ayın son günlerinde ise sosyal yaşamınızın hareketlenmeye başlamasıyla kendinizi daha iyi ve enerjik hissettiğiniz bir döneme gireceksiniz.

YENGEÇ BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayı ağırlıklı olarak gelecek hayallerinize ve hedeflerinize odaklandığınız bir ay olacak ve gökyüzü sizi destekleyecek. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’da bu anlamda beklentilerinizi sorgulayabilir, yaşamınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Sezgilerinizi çok kuvvetli olacak, ilginç anlamlar içeren rüyalar görme olasılığınız yüksek. Ay ortalarına doğru yurt dışı konuları, seyahatler ya da eğitim gündemleriniz oluşabilir. Ay sonuna dek bu alanlarda hareketlenme yaşayabilirsiniz. İş değişikliği yapmayı düşünebilirsiniz. Karar almak, imza atmak, iletişim ya da bağlantıları kurmak için uygun bir dönemde olacaksınız. Gökyüzü hayallerinizi destekliyor. 11-12-13 Mart tarihlerinde Ay sizin burcunuzda olacak. Bireysel alanınızda kalmak isteyebilirsiniz. Dış görünüm değişiklikleri için de doğru zaman olacak. 18 Mart’ta gerçekleşecek olan Dolunay’da yakın çevrenizle ilişkileriniz, kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Duygusal olarak zorlanabilirsiniz. 23 Mart civarında ise daha iyimser bir ruh halinde olacaksınız. Seyahate çıkma ve her şeyden uzaklaşma eğiliminde olabilirsiniz, Kısacası bu ay çevrenize dağıttığınız ilgi ve şefkati biraz da kendinize göstermelisiniz.

ASLAN BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayında ki astrolojik etkiler hayatınızı değiştirebilecek güçte olacak; ancak mantığınızla birlikte sezgilerinizi de dinlemeniz gerekecek. Her şeyin üstesinden gelebilecek güçte olsanız da bazen hayatın başka planları olabilir; işte Mart size bunu gösterecek. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’la bu sürece ilk adımı atacaksınız. Öncelikle parasal konular gündeminizde olacak. Ortak kazançlar, borç ve ödemelere odaklanabilirsiniz. Zorlamadan mantığınızı dinleyip, yavaş hareket etmenizde fayda var. Yine 2 Mart’ta yöneticiniz Güneş ile Uranüs arasında pozitif etkileşim olacak; hayatınızda bazı konular kendiliğinden değişebilir. 5 Mart’ta Güneş Jüpiter’le, 13 Mart’ta ise Neptün’le kavuşuyor. Bu tarihlerde parasal anlamda şanslı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hukuksal bazı süreçleriniz varsa onlar da ilerleyebilir. Ancak dalgınlıklara, unutkanlıklara da meyilli olabileceğiniz için imza atarken, sözleşme yaparken dikkatli olmalısınız. 18 Mart’taki Dolunay da para evinizde gerçekleşiyor. Maddi konularla ilgili önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.

BAŞAK BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayında ağırlıklı olarak evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili konular odağınızda olacak. Evliliğe adım atma, ilişkinizi geleceğe taşıma söz konusu olabilir. Ortaklıklarınız varsa onlar da gündeme gelebilir. İlk olarak 2 Mart’taki Yeniay’la beraber yöneticiniz Merkür Satürn ile kavuşuyor. Bir yandan günlük yaşamınız ve iş hayatınızda yoğunluk yaşarken bir yandan da ilişkinizle ilgili konular kafanızı meşgul edebilir. Sağlığınıza dikkat edin. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı eleştirel bir dil kullanmamaya özen gösterin. Tabii kendinize de çok yüklenmeyin. 10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle ay sonuna dek zihinsel olarak ilişkinize odaklanacaksınız. Zaman zaman kafanız karışabilir. Ancak akışa bırakmayı başarırsanız bu süreçten çok zorlanmadan çıkmanız mümkün. Siz yeter ki mantığınızla duygularınızı dengeleyin. 17 Mart’ta Merkür ile Uranüs arasında pozitif etkileşim olacak ve aynı gün sizin burcunuzda Dolunay gerçekleşecek. Hayatınızı değiştirecek kararlar alabilirsiniz. Bırakmanız gerekenleri bırakıp önünüze bakabilirsiniz. Olayları çok boyutlu değerlendirin. Detaylara takılıp kalmayın. 21 Mart’taki Merkür-Jüpiter ve 23 Mart’taki Merkür-Neptün kavuşumunun etkileri, ilişkinizi şifalandırmak için size fırsat verecek. Yeniay döneminde sıkıntılı bir süreçten geçtiyseniz, iyileştirme yönünde adımlar atabilirsiniz. Bu arada eğer yalnızsanız, tüm bu etkilerle birlikte Mart ayının size aşk ve yeni bir ilişki getirme olasılığı çok yüksek görünüyor.

TERAZİ BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini günlük yaşam, iş yaşamı ve sağlık alanınızdan alacaksınız. İş ve yaşam alanınızda yenilikler yapabilirsiniz. Yöneticiniz Venüs’ün Plüton’la kavuştuğu 3 Mart’ta çevrenizdeki insanlarla güç savaşlarına girmeyin. 6 Mart’ta Venüs Kova burcunda seyahat etmeye başlayacak. Sonraki haftalarda ilişki konuları epeyce gündeminizde olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, ilişkinizde farklılık ve yenilik ihtiyacı duyabilirsiniz. Kendi özel alanınızla ilişkinizi dengelemeye de daha fazla önem vermeye başlayabilirsiniz. 18 Mart’taki Dolunay sizi ruhsal anlamda zorlayabilir. Bu süreç ilişkilerinize zarar verebileceğinden, biraz yalnız kalmanızda, farkındalıklarınız üzerinde düşünmenizde, belki spiritüel çalışmalarla ilgilenmenizde fayda olabilir. Korkularınızla yüzleşin. Hemen sonrasında Ay sizin burcunuza geçince biraz daha iyi hissedebilirsiniz ancak hayatın size getirebileceği değişimleri iyi yönetmeniz gerekiyor. Özellikle ilişki durumunuzda ve parasal konularda beklenmedik değişimler olabilir. Ay sonunda da yine aşk ve ilişkiler alanınızdan alacağınız astrolojik etkiler size sorumluluk almanız gerektiğini hatırlatıyor. Belki evliliğe adım atmak ya da ilişkinizin geleceğini etkileyecek kararlar almak için uygun bir süreçtesiniz. Tüm bunlar olurken aşk daima odak noktanızda olacak. Yalnızsanız hayatınıza aşkın ve yeni bir ilişkinin girme olasılığı Mart ayında çok yüksek.

AKREP BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart geneli sizin odak noktanıza aşkı ve ikili ilişkileri getiriyor. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini aşk evinizden alacaksınız. Yeni kararlar ve başlangıçlar için uygun bir zamandasınız ancak 3 Mart’ta yöneticileriniz Mars ve Plüton kavuşacak. Aynı zamanda Venüs’le de Plüton kavuşumu gerçekleşecek. Bu iki önemli kavuşum size ilişkilerinizle ilgili uyarı niteliğinde: Güç savaşlarından uzak durmalı; hırs, öfke, kıskançlık, şüphe gibi negatif duygulara kapılmamaya dikkat etmelisiniz. Gölge yönleriniz açığa çıkarsa ilişkileriniz için yıkıcı olabilir. Başlayacak yerde bitirebilirsiniz. Bu etkiyi olumlu olarak kullanabilirseniz, ilişkiyi güçlendirmek, ileriye dönük adımlar atmak yönünde değerlendirebilirsiniz. İlişkinizdeki tutku ve derinliğin tadını çıkarabilir, yalnızsanız hayatınıza yeni bir aşk girebilir. 10 Mart’ta Merkür’ün Balık burcuna geçmesiyle, siz de bir su burcu olarak daha duygusal düşünmeye başlayacaksınız. Bu süreçte mantığınızı devreden çıkarmamanızda fayda var. 18 Mart’taki Dolunay ise sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizi etkileyecek. Bazı insanlar hayatınızdan çıkabilir. Ayın sizin burcunuzda olacağı 21-22 Mart günlerini yeni planlar yapmak, kararlar alıp ilerlemek yönünde kullanabilirsiniz. Dış görünüm değişikliği isteğiniz varsa yapabilirsiniz.

YAY BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart genelinde ev ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olacak. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini bu alandan alacaksınız. Ailenizle birlikte bazı kararlar alabilirsiniz. Ya da kendinizle ilgili aldığınız, şehir değişikliği ya da taşınma gibi önemli kararlar onları da etkileyebilir. 5 Mart’ta yöneticiniz Jüpiter Güneş’le kavuşarak sizi destekleyecek. Aşk hayatınızın renklenebileceği bu süreçte yeni bir flört olasılığı sizi heyecanlandırabilir. İlişkiniz varsa kendinizi daha mutlu ve destekleniyor hissedebilirsiniz. Aynı zamanda yaratıcılığınızı ortaya koymak ya da yeteneklerinizle para kazanmak için de gökyüzü yanınızda olacak. 18 Mart’taki Dolunay’ın etkilerini ise kariyer alanınızdan alacaksınız. Zorlayıcı bir süreç olabilir, işinizle ilgili bazı sonlanmalar ya da sabrınızın sınandığı durumlar olabilir. İş çevrenizdeki insanlara karşı fevri olmamanızda fayda var. 21 Mart’taki Jüpiter-Merkür kavuşumu, Yeniay sürecinde netleşememiş olan konular varsa netleştirmenize yardımcı olacak. Evle ilgili konularda bir imza süreci olabilir, taşınma ya da ev alım-satım kararları gündeminizi meşgul edebilir. Ayın sizin burcunuzda olacağı 23-24 Mart günlerini yeni planlar yapmak, projelerinizle ilgilenebilirsiniz.

OĞLAK BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Çarşamba günü gerçekleşecek olan Yeniay’da iş anlaşmaları, sözleşmeler ya da yurt içi seyahatler gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizdeki kişilerle ya da kardeşlerinizle ilgilenmenizi gerektirecek durumlar olabilir. Bir eğitime başlamayı düşünüyorsanız adım atmak için çok uygun bir dönem. Aynı gün yöneticiniz Satürn Merkür ile kavuşacak. Ekstra sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte biraz zorlanabilir, çevrenizdeki kişilerle iletişim kurmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. 18 Mart’taki Dolunay ise yurt dışı bağlantılı işler, yurt dışı seyahatler, yüksek öğrenim konuları ya da hukuksal süreçleri gündeme getirebilir. Zorlayıcı bir Dolunay olacağından, bu konularda önünüzü görmekte zorlanabilir, kötümser düşünebilirsiniz. Bu süreci mümkün olduğunca beklemede kalarak geçirmenizde fayda var. Büyük resme odaklanın. Ayın sizin burcunuzda olacağı 25-26 Mart günlerini yeni planlar yapmak, projeler geliştirmek veya başlangıç adımları atmak yönünde kullanabilirsiniz.

KOVA BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayının ilk iki gününde Ay sizin burcunuzda olacak. Kendi yaşamınıza, isteklerinize, beklentilerinize odaklı olabilirsiniz. Yeni projeler geliştirebilir, parlak fikirlerinizle çevrenizi etkileyebilirsiniz. 2 Mart’ta gerçekleşecek olan Yeniay’ın etkilerini ise para evinizden alacaksınız. Gelir-gider dengenizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Yöneticiniz Uranüs Güneş ile pozitif etkileşimde olacak ve sizi destekleyecek. Ancak bu süreçte iletişim zorlukları yaşayabilirsiniz. 6 Mart’ta Venüs ve Mars sizin burcunuza geçiş yapıyor. Önümüzdeki haftalarda hayatınız oldukça hareketli olabilir. İlişkilerinizle ilgili de değişimler, yenilikler, başlangıçlar söz konusu olabilir. 18 Mart’taki Dolunay’ın ise sizin için biraz krizli olması mümkün. Ortak kazançlar, borçlar, ödemeler, yatırımlarla ilgili zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili işler ya da ticari faaliyetler yapıyorsanız beklenmedik para kayıpları söz konusu olabilir. Tüm bu süreçte psikolojik anlamda da kendinizi sıkışmış, baskı altında hissedebilirsiniz. 22 Mart civarında ise Uranüs’ün Mars ile yapacağı zorlayıcı açı, sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerektiğine vurguluyor. Öfke kontrolüne dikkat etmeye özen gösterin. Bazı kişilerle iletişiminizi hızla kesmek ve uzaklaşmak yönünde istek duyabilirsiniz ancak fevri olmayın.

BALIK BURCU MART 2022 AYLIK BURÇ YORUMLARI

Mart ayı sizin için oldukça önemli bir ay olacak. Gökyüzünün desteğini hissedeceksiniz. Adeta size yeniden doğuş enerjisi verecek olan bu etkileri en iyi şekilde değerlendirin. İlk olarak 2 Mart’taki Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşecek. Hayatınızla ilgili karar almak, bazı konuları artık sonlandırmak, yeni başlangıçlar yapmak için en uygun dönemdesiniz. Gökyüzü size şifa getirecek, dileklerinizi ve niyetlerinizi ortaya koyun. Son dönemlerde zorlandığınız konularda daha akışta kalabilir, sezgilerinize göre ilerleyebilirsiniz. İçsel enerjiniz de yüksek olacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Ancak dikkatli olun; fazlaca hayal dünyasında kalıp gerçekleri gözden kaçırabilirsiniz. Ayın sizin burcunuzda olacağı 2-3 Mart günlerini dış görünüm değişiklikleri için değerlendirebilirsiniz. 10 Mart’ta Merkür de sizin burcunuza geçiş yapacak. Ay sonuna dek sezgilerinize göre kararlar almaya daha meyilli olacaksınız. Bu etkiden de pozitif yönde yararlanmak sizin elinizde. Daima iç sesinizle birlikte mantığınızı da dinleyin. 18 Mart’taki Dolunay ise ilişkiler alanınızı etkiliyor. Evliliğinizi ya da ilişkinizi zorlayabilecek olan bu dönemde bitişler söz konusu olabileceği gibi, gökyüzünden size akan şifa enerjisiyle yeniden doğuş da mümkün. Ancak bazı vazgeçişler de beraberinde gelecektir. Kendinizi odak noktanıza alacağınız, kendi değerinizi daha iyi bileceğiniz Mart boyunca akışta kalın.