Değerli okuyucularımız, gazetemiz halkın sorunlarına daha yakından eğilmek için “Halkın Kaleminden Sorunlar “ başlığı ile yeni bir sütun açtı. Burada, sizlerin sorunları kendi kaleminizden dile getirmek istiyoruz. Mahallenizde, sokağınızda ve Ödemiş genelinde karşılaştığınız her türlü sorunları aşağıdaki mail adresimize ulaştırabilirsiniz. Ayrıca sorunlarınızı adresimize mektup olarak gönderebilirsiniz. Bunun yanında acil sorunlarınızı gazetemiz telefonunu arayarak bildirebilirsiniz.

İnternet hızının artırılmasını istiyoruz

Ödemiş’te internetlerin her geçen gün ağırlaşması, internetle yapılan işlerin gecikmesine neden olmaktadır. İnternet başında acil işlerini görmekte Ödemiş’liler büyük bir sıkıntı yaşamaktadırlar. Ödemiş’in bazı mahallerinde fiber optik kablo döşenmesine rağmen, özellikle kamu kurum ve kuruluşların yoğun olduğu Akıncılar Mah. Böyle bir çalışmanın yapılmaması internet sahiplerini üzmektedir.

İnternete hız kazandıracak olan fiber optik kabloların bir an önce yetkililer tarafından Akıncılar Mahallesinede döşenmesini önemle rica ediyoruz. Çünkü, çoğunluğun bu mahallede bulunduğu Kamu Kurumlarında işler uzun süre almaktadır. Buda, vatandaşlarımızın sıkıntılı anlar yaşamasına ne den olmaktadır.     (Yüksel Balcı )

Şeker Cami  Musalla Taşı Bekliyor

Ödemişin en büyük özel camilerinden bir olan Şeker Camisinde Musalla Taşı olmayışı bir vatandaşımızın dikkatini çekerek sorunu bize taşıdı. Celal Yaprak konuyla ilgili olarak şöyle konuşuyor ; “   Arsasını Hüseyin Şeker’in bağışladığı ve vatandaşlarımızın bağışlarıyla yapılan 1000 kişilik modern Cami’de, malesef  vefat eden kişilerin konulacağı Musalla Taşının unutulması gerçekten beni son derece üzmüştür. Yetkililerden rica ediyorum, buraya bir Musalla Taşı yapılsın ve bu sorun halledilsin.                     (Celal Yaprak)

Tahinim çıktı , İZSU ve TEDAŞ’daki  depozitemi almakta zorluk çekiyorum

Kamu görevlisi olduğu için isminin baş ve son harflerini belirteceğimiz bir okuyucumuz gazetemize müracat ederek, tayini çıktığını ancak, İZSU ve TEDAŞ ‘tan depozitlerini alamadığından şikâyet ediyor.                       

M.K adındaki okuyucumuz “ Doğuya tayin çıktı, evimi tahliye edeceğim. TEDAŞ ve İZSU’ya uğrayarak elektik ve su depozitlerimi almak istedim. Aldığım cevap beni şaşırttı. 15 gün içerisinde depozitelerimin hesabıma yatıracağını söylediler. Böyle şey olur mu? Şu anda, ben depozitelerimi alıp görev yerine gitmek istiyorum, bunun bir saçmalık olduğunu inanıyorum. Yetkililerin bu konuda gerekeni yapmasını beklerken, benim gibi tayini çıkmış kişilere yardımcı olması gerekir.”