YERELGÜÇ/DİLEK AYVALI

Deneyimli eğitmen kadrosu ve yenilikçi eğitim ortamı ile farkını ortaya koyan Uğur Okulları Tire Kampüsü Uğur’un 55.yılını sevinç ve coşkuyla kutladı.

24 Kasım Öğretmenler günü ve Uğur’un 55. Yıl kutlaması için düzenlenen etkinlikle geleceğin nesillerini yetiştirmek için var gücü ile çalışan Uğur Okulları Tire Kampüsü Kurucu Temsilcisi Yıldırım Baytekin bir konuşma yaparak şunları kaydetti, “1968 yılında 3 odalı bir dershaneden bugün Dünya’nın dört bir yanında Üniversiteleri ve Eğitim Kurumları olan bir eğitim markasının 55.yılını kutluyoruz. Uğur markasının yarım asırlık deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısını öğrencilerimizle Tire kampüsümüzde buluşturmaya devam ediyoruz.”

Eğitim hayatının insanın hiç bitmeyen bir serüveni olduğunu ifade eden Baytekin sözlerine söyle devam etti, “Hangi yaşta olursanız olun hala bilmediğiniz çok şey var. Bizler öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde yetiştirerek eğitimin zirvesinden yaşamın zirvesine taşıdık ve taşımaya devam edeceğiz. Uğur Okulları Tire’de yerini almış lider eğitim kurumu olarak, öğrencilerini geleceğe hazırlamaya devam ediyor. 55 yıl önce Enver Yücel’in kurduğu bu marka bugün on dört binden fazla çalışanı ile büyük bir aileye sahip. Uğur Okulları bugün 55 ilde 110 bin öğrenci 116 okul ve 141 kursumuz ile eğitim- öğretimini sürdürmeye devam ediyor ve edecektir” dedi.

Uğur Okulları Tire Kampüsü Kampüs Müdürü Emel Okat, “Hep en iyinin peşinde olan Sayın Enver Yücel; en iyi olabilmek için gece gündüz demeden, bıkmadan, usanmadan çalışmıştır. Bizler de Tire ve bölgemizde öğrencilerimize geleceğin eğitim modelini sunmaya devam edeceğiz. Uğur markasının İzmir’deki 10. Kampüsü olarak kaliteli eğitimi öğrencilerimiz ile buluşturmanın heyecan ve gururunu yaşıyoruz. Uğur Okulları Ata’mızın izinde, 21. yüzyıl becerileri ile dolu geleceğe yön veren teknolojiye hâkim nesiller yetiştirmeye devam ediyor ve devam edecek. Giresun’dan hayalleriyle yola çıkan Sayın Enver Yücel hayallerindeki eğitim dünyanın dört bir yanında binlerce öğrenciye ulaştı ve ulaşmaya devam ediyor. “Hayalleri olmayanın geleceği olamaz.” düşüncesinden “Erişilmez olanı hayal edin ve hayallerinizin peşinden koşun.” diyen Enver Yücel, hayal etti ve o hayalleri bir bir gerçekleştirdi. Uğur Okulları Tire Kampüsü olarak Kapalı Spor Salonu, Fen Laboratuvarı, Sınav Hazırlık Merkezi, STEM ve UBİT atölyeleri, Drama ve Bale-Jimnastik ders alanları gibi fiziki eğitim koşulları ve Genel Müdürlükten gelen standardizasyona sahip eşgüdümlü akademik içeriklerimiz ile Uğurlu öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Uğur’lu öğrencilerin hazırlamış olduğu Vals gösterisi ile konuklara görsel şölen yaşatıldı. Etkinlikte öğretmenler korosu hazırladıkları eserleri seslendirirken büyük alkış aldı. Büyük ve güçlü bir aile olan Uğur Okulları bünyesinde Tire Kampüsünde düzenlenen etkinlik, 55. yıla özel hazırlanan pasta kesimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi