HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği 13 Temmuz Salı günü İzmir Fuar Alanında yapılacak olan seçim öncesi Kiraz’da yaşayan birlik üyeleri seçimin İzmir’de yapılmasından şikayetçi olduklarını dile getirerek Damızlık Birliği’nin istenildiği şekilde hizmet vermediğini söylediler.

İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı Tuncer Öztürk, Kirazlı üreticiler ile buluştu.

13 Temmuz Salı günü İzmir’de gerçekleşecek olan İzmir İli Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği kongresinde aday olan Tuncer Öztürk, ekibi ile birlikte Kiraz’ın Karaman, Arkacılar, Çömlekçi, Yağlar, Şemsiler, Çayağazı mahallerinde bulunan süt üreticileri ile bir araya geldi.

Mahalle Muhtarları ve süt üreticileri kendilerini ziyaret eden Tuncer Öztürk ve ekibine yaşadıkları sorunları aktarırken, taleplerini ve önerilerini dile getirdiler.

Öztürk, kendilerini gerçekten temsil edecek birilerinin yönetimde olmasını istediklerini özellikle vurgulayan Kirazlı üreticilere yönetime geldiklerinde neler yapacaklarını aktardı.

Kirazlı üreticiler Tuncer Öztürk ve ekibine destek vermek için seçim günü oy kullanmak için İzmir’de düzenlenecek olan seçime geleceklerini söylediler.

Editör: Haber Merkezi