HABER:DİLEK AYVALI

Tire’ye 2010 yılında yeni hastanenin yapılması ile atıl durumda kalarak harabeye dönen Tire Eski Devlet Hastanesi, İzmirli sanatçı Sefa Zeybel’in ‘yanıyoruz’ isimli tekli çalışmasının video çekim mekânı oldu.

Pek çok ödüllü kısa filmin yönetmenliğini yapan Tireli Yönetmen Ersen klibin çekimleri için Tire Kaymakamlığından izin alındığını kaydederek, “Klibin çekimi için desteklerini esirgemeyen Tire Kaymakamlığına teşekkür ederiz öncelikle. Sefa Zeybel İle çalışmak da oldukça keyifliydi. Klipte yardımcı yönetmenliği Tireli Erce Kaygusuz yaptı. Drone operatörlüğünü yine Tireli Emirşah Develi yaptı. Sonuç olarak güzel bir iş ortaya çıkardık” dedi.

Sefa Zeybel'in, MGM Müzik etiketiyle yayınlanan sözü müziği sanatçının kendisine ait "Yanıyoruz" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te bugün yayınlandı.

Tireli başarılı yönetmen Uluç Erdem Ersen’in yönetmenliğini yaptığı klip, yayınlandığı ilk dakikadan itibaren beğeni toplamaya başladı.

Sefa Zeybel Kimdir?

1974 yılında Ankara da doğdu. Müzik yaşamına 8 yaşında mandolin çalarak başlayan sanatçı, ilk nota derslerini 9 yaşında almaya başladı. Bağlama ve piyano dersleriyle müzik eğitimine devam eden Sefa Zeybel çeşitli kurum dernek ve özel korolarda küçük yaşına rağmen korist ve solist olarak görev aldı.

Editör: Haber Merkezi