HABER:DİLEK AYVALI

İzmir Bilardo federasyonu İl Temsilciliği ise GSİM Kupası para ödülünü ise bağışlama kararı aldı.

İzmir’in Tire ilçesinde, SMA Tip 2 hastası 3 yaşındaki Ayaz Sındıraç için ilçeler arası üç bant bilardo turnuvası düzenlendi. İzmir Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği ise ‘GSİM Kupası’ para ödülünü ise Valilik izinli kampanyaya bağışlama kararı aldı. Mehmet Ayaz bebek için süre hızla daralırken SMA’lı bebek için ilçe genelinde adeta seferberlik ilan edildi. Dubai’de, ’Zolgensma gen tedavisi’ için gerekli 2 buçuk milyon doların toplanması amacıyla sürdürülen bağış kampanyası yüzde 35 buçuk sınırına ulaştı.

36 SPORCU YARIŞTI

Bilardo sporuna gönül verenler ise boş durmadı. Ayaz bebek için ilçeler arası bilardo turnuvası düzenlendi. Tire, Bayındır, Selçuk ve Ödemiş’ten 36 sporcu turnuvada yarıştı. Kampanyaya, İzmir Bilardo Federasyonu İl Temsilciliği de tam destek verdi. Organizatörler Hikmet Koyun ve Sertan Ceylan, “Tire ve İzmir’de elde edilen gelir valilik izinli bağış hesaplarına aktarıldı. Ayaz bebek için toplumda farkındalık yaratmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştular.

YARI AÇ YAŞIYOR

Yaşanan son gelişmeler sonrası tekrar umutlanan Ayaz bebeğin ailesi ise “Mehmet Ayaz, tedavisi için kırmızıçizgi niteliğindeki 13 buçuk kilo sınırına çok yaklaştı. 800-900 gr daha almaması için büyük çaba sarf ediyoruz. Ayaz, günlerini yarı aç geçiriyor. Kampanyaya destek veren yardımseverlere çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Editör: Haber Merkezi