HABER:DİLEK AYVALI

Tire'nin Gökçen Efe Caddesi'nde verilen iftar yemeğine MHP İzmir İl MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan ve yönetimi, Tire İlçe Emniyet Müdürü Özgür Dinç, Tire Ülkü Ocakları başkanı Yiğit Çetinkal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda 2 bin 500 kişilik iftar yemeği vatandaşlara dağıtıldı. Programa katılan İl Başkanı Veysel Şahin iftar öncesi vatandaşlarla sohbet edip, vatandaşlara yemek dağıttı, Yoğun katılımın olduğu iftar yemeği programında İl başkanı Şahin, kurulan sofrada vatandaşlarla birlikte orucunu açtı.

Gerçekleşen iftar yemeği programı sonrası açıklama yapan MHP Tire İlçe Başkanı Arif Demirkan, “MHP İzmir İl Başkanımız Veysel Şahin, İl Başkan Yardımcılarımız, Dava Arkadaşlarımız ve Tire’li Hemşehrilerimizin Katılımları ile Ramazan Ayının Huzur’u Bereketi ile İftar Soframız’da oruç açtık. Programımıza göstermiş olduğunuz yoğun ilgi, bizlere onur vermiş ve aynı zamanda bazı eksikliklerimizin olduğunu görmemize vesile olmuştur. Meydana gelen aksaklıklardan dolayı, şahsımı ve Teşkilâtımızı Tireli Hemşehrilerilerimize borçlu hissediyor ve bu durumu, Allah'ın izni ve siz Tire'li Hemsehrilerimizin dualarıyla en kısa zaman diliminde telafi edeceğimize söz veriyoruz. Gönül soframızda ve dualarda her daim tekrar buluşmak dileğiyle, hepinizi Allah'a emanet ediyorum.Saygılarımla” dedi.

Editör: Haber Merkezi