YERELGÜÇ/DİLEK AYVALI

Büyükergün, “Geçtiğimiz pazar kendi saha ve seyircimiz önünde müthiş bir galibiyet aldık. Futbolcularımızı bu konuda kutluyorum. Zor olacağını biliyorduk ama sonuçta 3 puanı aldık. Onun dışında takımda moraller çok yüksek. Maçtan sonraki gecede güzel bir kutlama oldu. Sağ olsun başkanımız bizi bu konuda çok mutlu etti” dedi.

SEZON SONUNDA İYİLEŞİP BİZİ İZLEMESİNİ İSTİYORUZ

SMA hastası Mehmet Ayaz Sındıraç için stadyum girişine kumbaralar konduğunu kaydederek Sındıraç’a yardım ile ilgili de konuşan Büyükergün, “Bir kardeşimiz var biliyorsunuz SMA hastası kendisi biliyorsunuz bütün Tire ve bizler elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. O gün stada kumbaralar kurulmuş çok güzel dönüşümler olmuş. Yetmeyebilir, ben Soner Hoca olarak vatandaş olarak bu konuda herkesin bu konuda daha duyarlı olmasını istiyorum. Geleceğimiz onlar bizim inşallah kardeşimiz en kısa zamanda iyileşir Tedavisi biter inşallah sezon sonuna doğru tribüne gelir maçlarımızı izler. Her türlü onun yanındayız Elimizden geleni yapacağız, yapmak içinde dostlarımıza ulaşacağız” dedi.

ÖNEMLİ BİR DERBİYE ÇIKACAĞIZ

Tire FK’nın 4 Aralık 2022 Pazar günü deplasmanda Bornova ile oynayacağı maç ile ilgili önemli bir derbiye çıkacaklarını vurgulayan Büyükergün, “Hafta sonuna gelecek olursak çok önemli bir derbiye çıkacağız İzmir’de Bornova Belediye ile oynayacağız kendileri şu an lider biz ikinciyiz İzmir futbolu için çok önemli, iki takımda çok formda, iki takımda kazanmayı isteyecektir. Çok güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun. Biz eğer imkân olursa taraftarlarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Oradan güzel bir galibiyetle lider olarak Tire’ye dönmek istiyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi