HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Esnaf Kefalet Kooperatifi büyük salonunda yapılan kongreye İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş Belediye Başkan Yardımcısı Özay Kaptan, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Oktay Akıllı,  CHP Ödemiş ilçe Başkanı Hamdi Halis, İzmir Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Koordinatörü Hikmet Güriş, Ödemiş ve çevre ilçelerden oda başkanları katıldılar.

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, “Terziler Odası kongremizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor. Hüseyin Başkanıma ve yeni seçilecek yönetime başarılar diliyorum” dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Bu aylar demokrasinin esnaflar arasında yaşadığı en güzel günler. Başta vefat eden eski oda başkanlarımız Ayhan Akçam kardeşimi ve Selahattin Okanoğlu’nu anıyorum.  Pandemi sürecinin en zorunu özellikle terziler odasına bağlı pazarcılarımız yaşadılar. Terziler odasına bağlı olarak pazarlarda tekstil işiyle uğraşan arkadaşlarımız aylarca pazar yerlerini açamadılar” dedi.

Terziler Odası Başkanı Hüseyin Döner üyelere yaptığı teşekkür konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “Bugün hayırlısı ile kongremizi bitirdik. Öncelikle  Federasyon başkanımız Sinan Turhan’a Birlik Başkanımız Zekeriya Mutlu’ya birlik temsilcilerine Belediye Başkanımız Mehmet Eriş’e, siyasi parti temsilcilerine, seçim katılan katılamayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Hayırlısı ile oda olarak yeni bir döneme başladık. Yönetim kuruluma da her zaman bana destek oldukları ve arkamda durdukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Mevcut Başkan Hüseyin Döner ve yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor

Kadir Çimen, Süleyman Ildız, Serkan Özen, Tanju Öztürk, Tuncay Yıldız, Mustafa Yayla, Hasan Özbudak, Mehmet Karacan, Serpil Caymaz, Niyazi Işık, Bahar Olgun, Recai Abacı, Mehmet Uğur, Mesut Özkara, Uğur Kahramanlıoğlu, Hasan Karagül, Mehmet Seyhun, İsmet Akalın, Sabriye İşbilen

Editör: Haber Merkezi