YERELGÜÇ/DİLEK AYVALI

Ekipler Cumhuriyet Mahallesi Şehit Özpolat Caddesi üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurdukları bir şahsın üzerinde kimlik olmadığını tespit etti.

Tutarsız bilgiler vererek şüpheli tavırlar sergileyen şahsın ülke genelinde aranması bulunan, uzun zamandır cezaevi firarisi olan ve ayrıca çeşitli hırsızlık suçlarından 26 yıl 5 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.U.(34) olduğu tespit edildi.

Şüpheli, bekçi ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalan O.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı olarak görev yapan Çarşı ve Mahalle Bekçileri ilçemiz dâhilinde huzuru ve güveni sağlamaya yönelik olarak yapmış olduğu çalışmalarda Kimyacı Sokak üzerinde durumundan şüphelenilerek durdurmuş oldukları H.Ş. (45) isimli şahıs hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi ve şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın ayrıca başta uyuşturucu madde ticareti yapmaktan, uyuşturucu madde kullanmaktan ve hırsızlık gibi suçlardan çok sayıda kaydının olduğu tespit edilmiştir. Yakalanan H.Ş. adliyedeki işlemlerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi