HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi ve Sergi Küratörü Büşra Üçler, “  Bu Ödemiş’te gerçekleştirdiğim üçüncü sergim, bundan önceki sergilerimi tarihi yerlerde (  Ödemiş Yıldız Kent Arşivi Müzesi'nde ve Birgi Derviş Ağa Medresesi'nde) gerçekleştirdim. İzdüşüm sergisi ise galeri mantığı çerçevesinde olmasını planladığım bir sergiydi bu nedenle şahsi bir yerde -Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yeter’in kendisine ait bir binada-  sanatsal bir alan yaratmak istedim. Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak güzel projelerimiz var, Sayın Başkanım Mehmet Yeter sanata destek vermek isteyen biri bu nedenle de bu sergi süresince mekânsal anlamda bana destek oldu.

Bu sergi kapsamında yurtiçinden 13 sanatçının 19 eseri mevcut. Akrilik boya, yağlı boya ve marker kalemle olmak üzere farklı teknikte yapılmış çalışmalar yer alıyor. Çalışmaların bir kısmı figüratif bir kısmı da soyut çalışmalar. Yanı sıra kendimizin yapmış olduğu çinileri de sergi alanında sanatseverlere sunduk.  Bütün eserlerimiz satışa açıktır. Sergi iki hafta boyunca sürecek olup 26 Aralık Pazar gününe kadar görülebilir.  Tüm sanatseverleri bekliyoruz.”

Ödemiş Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Yeter, “ Sanatçı genç arkadaşlarımın her zaman yanındayım ve destekçisiyim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü var. Bu benim hep aklımın bir yerinde kalmıştır “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” Ödemişli tüm sanatsever herkesi “ İzdüşüm” adlı sergimize bekliyoruz” dedi.

Sergi yer alan sanatçılar şöyle,

Ahmet Hakan Akkuş

Ayşegül Öngel

Aysun Özkan

Betül Ketenci

Büşra Abacıoğlu

Derya Ahmetbeyoğlu

Elif Seloğlu

Gözde Kesmez

Gülser Gençoğlu

Mehmet Murat Salman

Özlem Keser

Şükriye Neşe Kutbay

Uğur Yavuz

Editör: Haber Merkezi