YERELGÜÇ/GÜLÇİN KARGAOĞLU

Konuyla ilgili Yerelgüç mikrofonlarına konuşan muhtar Aktaş, “4 dönemdir muhtarım. Benden önce de 2 dönem babam muhtarlık yaptı. Yıllardır bu köyün muhtarlığını yapıyoruz. Bu yollar için uğraştım ve yolları genişletmeyi başardım. Fakat yollarımız kötü. Yolların tamiratı için gerekli mercilere başvurduğum halde bana gelen cevap “sıraya alındı” şeklinde oldu. Ben müracaatı yapalı tam 90 gün oldu ve hala bize sıra gelemedi” dedi.

BENİM MÜHRÜMÜ ALSINLAR!

“Geçtiğimiz günlerde burada elim bir kazada Kayaköy Mahallesi muhtarının eşi hayatını kaybetti” diye konuşan Muhtar Aktaş şöyle devam etti, “Bu olaydan sonra vatandaş tarafından dilekçe verildiği için gerekli işlemler yapıldı. Ben bu mahallenin muhtarı olduğum ve uzun zamandır bu sıkıntıyı dile getirdiğim halde dikkate alınmadım. Madem vatandaşın başvurmasıyla bu işler oluyorsa ben sayın kaymakamıma ve valime sesleniyorum benim mührümü alsınlar.”

Niçin partizanlık yapılıyor?

Muhtar olarak seçimle geldiğini ve görevinin hizmet vermek olduğunu hatırlatan Hasan Aktaş, “Bizler seçilmiş insanlarız. Bizim işimiz hizmet vermek. Muhtarın partisi olmaz. Köy statüsünden çıktığımızdan beri büyükşehir belediyesinin himayesi altına girdik. Bu durum bizi siyasetin kucağına attı. Mahalleme hizmet getiremiyorum. Daha önceki gibi olsaydı bugün ben kendi bütçemle mahalleme hizmet getirirdim. Niçin partizanlık yapılıyor? Sayın reisicumhurumuza sesleniyorum köy statülerini lütfen geri versinler. Ben farklı bir partinin taraftarıyım diye benim mahallemin işleri yapılmıyor. Bıraktıkları zeytinliklere, vakıflara sahip çıkamadık diye atalarımızın kemikleri sızlıyor. Ankara’dan sesim duyulsun istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi