HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş'te temsili olarak askere gidecek engelli gençler için Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve’de, Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği tarafından kına gecesi eğlencesi yapıldı.

Özel öğrenciler için sembolik asker uğurlama eğlencesinde, tam anlamıyla vur patlasın çal oynasın sözcükleri yerine oturdu. Ödemiş Belediyesi Engelsiz Kahve’de düzenlenen Asker eğlencesine Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç ve Yönetimi’nin yanı sıra Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Selma Eriş, Astsubay Kıdemli Başçavuş Süleyman Bülbül, Efe Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Murat Dağlı, Özel Çocuklar ve aileleri katıldı.

Özel gençlerin Asker kıyafeti giydiği programda Belediye Başkanı Eriş, engelli gençlerle beraber oynadı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş konuşmasında, “Bu akşam Askerlerimizi asker kardeşlerimizin askerliğini kutladık. Kınalarını yaktık. Onları Çarşamba günü yemin törenini yapmak üzere Buca Jandarma Komutanlığına göndereceğiz. Askerlik erkek çocuklarının anne ve babası için Mürvet onu da sağ olsun dernek başkanımıza birlikte güzel bir aile buluşmasıyla askerlik heyecanın yaşamasını sağladık. Allah’a emanet olsunlar.  Hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Ödemiş Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hülya Tunç, “Özel çocuklarımıza bir gün de olsa, mutlu bir gün yaşatmak için bu geceyi düzenledik. Hepsi moral buldu. 4 kişilik asker grubu sembolik olarak askerlik yapmak üzere, bir günlüğüne Buca Jandarma Komutanlığına gidecekler” dedi.

Editör: Haber Merkezi