Yapılan Protokol toplantısına, Ödemiş Ticaret Odası Başkan’ı Rıfat Eriş, Genel Sekreter Adnan Bengi, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan’ı Mualla Akgün, Ege Üniversitesi  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ersan, Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Şafak Ceylan, Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı  Doç. Dr. Funda Yoldaş, Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Budak, Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özlem Alan katılım sağladı.

Yapılan protokol ile Ege Üniversitesi Ödemiş Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören öğrenciler Ödemiş Ticaret Odası’na üye işyerlerinde staj yapabilme imkanı bulacak.

Bu protokol kapsamında, Bahçe tarımı, Organik Tarım, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Tohumculuk Teknolojisi, Laborant ve Veteriner Sağlık, Süt ve Besi Hayvancılığı , Süt ve  ürünleri teknolojisi gibi alanlarda faaliyet gösteren Ödemiş Ticaret Odası Üyelerimiz ( tohum, gübre ve ilaç bayileri, süs bitkileri ve meyve fidan üreticileri, süt ve süt ürünleri üreticileri, veteriner klinikleri, Besi Çiftlikleri vb.) işyerleri için Ödemiş Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören ya da mezun olan öğrencilerden istihdam sağlayabileceklerdir. Okulda eğitimini gördükleri işlerde çalışan öğrenciler de, sahada bilgilerini pekiştirerek mesleklerinde bir adım daha ilerlemiş olacak.

Eriş açıklamasında, "İmzalanan protokolün Ödemiş Ticaret Odası üyelerimize ve Ege Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerine hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi