HABER:DİLEK AYVALI

Kulüp Temsilcisi Mehmet Taşlı, "Gölcük Boğaz-Çaldağı-Kırkoluk yürüyüşümüz. Yeni Rotamızda keyifli bir etkinlik yaptık. 15 sporcumuz etkinliği başarı ve güvenle tamamladı. Orta zorlukta olan rota yaklaşık 16 km ve 6 saat sürdü. Etkinlik sorumlusu ve Rehber Nihat Yüce, Yürüyüş Liderliğini Mehmet Taşlı'nın yaptığı yürüyüşe Boğazdan başlanıp Çaldağ yaylası, 1705 rakımlı Çaldağ zirvesine çıkarak devam edildi. Oradan Kırkoluk mevkiine inildi ve burada iki saat piknik molası verildi.

Saat 17.00’de Bozdağ’dan dönüşe geçildi.

Taşlı açıklamasında, “Normal proğram olarak haftaya Sandras Köyceğiz gölü Kamplı etkinliğimiz vardı. Ama ulaşım ücreti ve diğer masraflarının çok artması sebebiyle bu etkinlik yerin Ovakent-Karıncalıdağ-Ovakent yürüyüşü ile sezonu kapatacağız. Güvenle ve başarıyla etkinlikler dileğiyle” dedi.

Etkinlik sorumlusu Nihat Yüce, “Önümüzdeki hafta sezonu kapatıyoruz. Sonbahar sezonunda başlayacak yeni proğramda herkesin katılabileceği sıralama ve rotalar yapacağız. Yeni rotalar arayışı içindeyiz. Bunun için keşif çalışmaları yapıyoruz.Bölgemiz coğrafi yönden çok zengin. Bu güzellikleri keşfetmek için her türlü gayreti gösteriyoruz.

Yaptığımız çalışmalarda; bölgemizin tanıtımı, çevre bilinci, Sağlıklı yaşam, spor, sosyal paylaşım, Yerel değerlerin tanıtımı, turizm, Kültürel değerler vb bir çok bileşen bulunuyor.

Bu anlamda hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi