HABER:DİLEK ACAR GÜLEÇ

Yerelgüç olarak Tuncer Öztürk’e Ödemiş Yanıkkır mevkiinde kurdukları çiftliğinde ziyaret ederek, kendisi ile ilgili merak edilen soruları sorduk.

Tuncer ÖZTÜRK 1960 Beydağ doğumlu  milliyetçi, öğretmen, idareci ve süt üreticisi. Şimdilerin İzmir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkan Adayı.

Kardeşi ile birlikte eli toprağa değen her anne babanın evladı gibi Tuncer Öztürk’te,  babasının öğretmen mesleğinin yanında çiftçilikle uğraşması sonucu ne topraktan ne de hayvancılıktan uzak kalmış.

Öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin yanında yine kutsal bir meslek olan çiftçiliği uzun yıllar bir arada yürütmüş biri olarak, bugün gelinen noktada ailesi ile birlikte yüksek verimde süt ve damızlık üreticiliği yapıyor.

Tuncer Öztürk, yaşanılan sıkıntıları birebir yaşayıp gören, kazandığı deneyimleri ve çözüm noktasında yapılması gerekenleri bilen bir süt üreticisi olarak,  idarecilik deneyimi ile tüm süt üreticilerinin sadece seçim dönemlerinde değil her daim yanında olmak adına İzmir İl Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına aday.

Editör: Haber Merkezi