HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş şubesi işbirliği ve Küratör Büşra Üçler öncülüğünde Ödemiş Yıldız Kent Arşivi Ve Müzesi sergi salonunda 6 ressamın katıldığı Devinim Uluslararası Karma Sergisi açıldı.

Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Eşi Selma Eriş, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şube Başkanı Ümran Akça Ateş ve sanatçıların yanı sıra sanatseverlerde katıldılar.

Küratör Büşra Üçler, “Karma resim sergimizi doğduğun büyüdüğüm yerde Ödemiş’te açıyor olmak benim için ayrı bir mutluluk. Ödemiş Belediyesi ve Ödemiş Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğinin katkılarıyla gerçekleşen bu sergiye benimle birlikte 6 tane değerli sanatçıların eserleri yer alıyor. Sergimiz 4 Ağustos tarihine kadar siz sanatseverlere açık olacak”

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şube Başkanı Ümran Akça Ateş, “ Bugün burada bu serginin açılması bizleri çok heyecanlandırdı. Bizler Çağdaş Yaşamı Destekleme olarak gençlere destek vermemiz gerektiğini biliyoruz. Ülkemiz Sanatçı’ya ve sanata önem verdiği zaman çok büyük başarılar kazanacaktır. Gençlere destek olmalıyız. Bu yüzden biz de Çağdaş Yaşama Destekleme Derneği Ödemiş şubesi olarak sanatçılarımızın yanında olduk. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum”

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “ Bugün hepimizin adına Pandemi sonrası sanat ve sanatçıyla buluşma adına güzel bir gün, sanatın her türlüsüyle adetta buluşma günü diyebiliriz. Farklı dallarda da olsa sanatın bu türleriyle buluşmamızı sağlayan Büşra arkadaşımıza Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği değerli başkanı ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza da katkıları ve bu güzel buluşmayı sağladıkları için teşekkür ediyorum. Sanatçı arkadaşlarımıza da böyle bir sergi Ödemiş’te bizlerle buluşturdukları için günümüze, tarihimize, Ödemişimize anmayı da sağladıkları için hepsine de emekleri, sanatçı ruhları için bizi de bu sayfada yer ayırdıkları için çok teşekkür ediyor. Başarılar diliyor. Ve çevremizdeki tüm arkadaşlarımız da bu güzel sergiyi sanatçılarımızla buluşma adına da Ödemiş’e Yıldız Kent Arşivi ve Müzesine davet ediyoruz.  O zaman daha anlamlı ve değerli olacaktır. Sanatçının değeri sanatıyla birlikte buluştukça artacaktır. Zaten değerliler ama Ödemiş’te daha da değer kazanacaklarına inanıyorum” dedi.

Daha sonra Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ödemiş Şube Başkanı Ümran Akça Ateş, katılımcılara teşekkür belgesi verdiler.

Editör: Haber Merkezi