HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Yürüyüşe Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Eşi Nevin Badem, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda Ödemişli katıldı.
Ödemiş Salı Pazarından başlayan Cumhuriyet yürüyüş Atatürk Anıtı önünde son buldu. Yürüyüşe katılanlar Mustafa Kemal’in Askerleriyiz, Şehitler Ölmez Vatan bölünmez, Ne mutlu Türküm diyene, sloganları attılar.
Atatürk heykelinde toplanan kalabalığa Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu hitap ederek şunları söyledi, “Bizleri bu Cumhuriyeti armağan eden Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Hepsinin ruhu şad olsun. Bugün Coşkulu bir şekilde Fener alayımızı gerçekleştirdik. Bugün Cumhuriyetimizin 94.Yılını kutladık. Çok kısa bir süre sonra yani 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlayacağız. Bu vatanı canlarıyla kanlarıyla bırakan şehitlerimizin, atalarımızın ruhlarını şad etmeye devam edeceğiz. Bizim birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere karşı inatla direneceğiz. Gerçekten kurtuluş savaşından sonra peşimizi bırakmadılar. Her türlü fırsatta emperyalist güçler. Bizimle mücadele etmeye devam ediyorlar. Ama yılmıyoruz. Yılmayacağız. Zaman birlik beraberlik ve bütünlük içinde olma zamanı Ödemiş birlik ve beraberliğini ispat etmiş bir İlçe tüm Türkiye’de bu birlik ve beraberliği sağlamalı ispat etmeli. Bu fener Alayını düzenlemekte emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere bayram etkinliğine katılanlara teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum."


Editör: Haber Merkezi