Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de gerçekleştireceği 3 günlük ziyaret programı belli oldu.

Dolu dolu bir program ile İzmirlilerle buluşmaya hazırlanan CHP Lideri'nin parti örgütü, esnaf ve üreticilerle bir araya gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde sırasıyla Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ı ağırlayan İzmir, önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da ağırlamaya hazırlanıyor.

İlk olarak 17-18 Haziran tarihinde İzmir'e gelmesi planlanan sonrasında ise 16-17 Haziran tarihinde geleceği söylenen CHP Lideri'nin programı ise netleşti. İki günlük yapılması planlanan program süresi uzatılarak 16-17-18 Haziran olmak üzere 3 güne çıkarıldı.

PROGRAMDA NELER VAR?

16 Haziran'da akşam saatlerinde İzmir'e gelecek olacak CHP Lideri, ilk olarak Konak ilçesi sınırları içerisinde yer alan bir otelde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile buluşacak. Soyer burada Kılıçdaroğlu, Parti Meclis ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerine sunum gerçekleştirecek.

17 Haziran'da Ödemiş'te çiftçiler ile buluşması beklenen Kılıçdaroğlu'nun ardından Buca'da sanayi sitesi ziyareti yapacağı belirtildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Hamdi Halis, “ CHP Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 17 Haziran Cuma günü Saat 11.00 de Çiftçi buluşması için Ödemiş’e gelecek. Tarım ve hayvancılık yaşanan sorunların ve Çözümlerinin konuşulacağı toplantıya Ödemiş ve çevre ilçelerden de katılımlar olacak. Günlük hayatta hepimizin beslenmeye ihtiyacı vardır. Bunu tarım ve hayvancılıkla uğraşanlar sayesinde elde ediyoruz. Tarım ve Hayvancılıkla uğraşanlar zor durumdalar. Gıdayı üretenler ile ilgili sorunları çözümü için çiftçilerimizle birlikte olacağız” dedi.

18 Haziran'da da yoğun bir programa katılacak olan Kılıçdaroğlu, ilk olarak Balçova'da muhtarlar ile buluşacak.

Sonrasında ise Kültürpark'ta düzenlenen üye kayıt programına katılacak olan CHP Lideri'nin akşam saatlerinde İzmir'den ayrılması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi