HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

İçişleri Bakanlığı koordinesinde ve Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nca çocukların ve gençlerin uyuşturucu ve zararlı madde kullanımın önüne geçmek için "EN İYİ NARKOTİK POLİSİ; ANNE" projesi kapsamında mücadelede annelerin farkındalığın artırılması ve anne duyarlılığından Ödemiş Halk Eğitim  Merkezinde 90 kursiyer anneye konu hakkında bilgi verip onlarla el ele çocuklarımızı geleceğe taşıma semineri düzenlendi.

Ödemiş Halk Eğitim Merkezinde yapılan seminere Ödemiş Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Mehmet Seyit Yaprakçı ve Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinden Polis Memuru Mehmet Kabakoz Ödemiş Sosyal Hizmet Müdürlüğünde görevli meslek elemanı Aysegül Göğebakan tarafından SED annelerine madde bağımlılığı eğitimi verildi.

Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, “Ödemiş Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları Mehmet Seyit Yaprakçı, Mehmet Kabakoz Ödemiş Sosyal Hizmet Müdürlüğünde görevli meslek elemanı Ayşegül Göğebakan, tarafından SED annelerine madde bağımlılığı eğitimi verdiler. Görevli personellere göstermiş oldukları emekleri, annelerimize ise ilgi ve katılımları için teşekkür ederiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi