Havai fişek gösterisi

Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Ödemiş’te sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle balkonlarda coşkuyla kutlandı.

Ödemiş Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı etkinlikleri kapsamında 22 Nisan Çarşamba akşamı 21.00’da İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasının ardından havai fişek gösterisi düzenlendi. İlgi ile izlenen bu gösteriyi vatandaşlar balkonlarından cep telefonlarına kaydetti.

100 yaşını dolduran Cennet Teyze’ye sürpriz ziyaret

Başkan Eriş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. Yılı’nda anlamlı bir sürprize imza attı. 100 yaşını dolduran Meşrutiyet Mahallesi sakini Cennet Balıkçı’yı ziyaret etti. Ziyarette duygu dolu anlar da yaşandı. Eriş, “Başımızın tacı Cennet Teyzemize sağlık dolu günler diliyoruz. Hepimiz için tarihi öneme sahip bu günde güzel bir tesadüfü hep birlikte paylaştık” dedi.

Balkonlarda büyük coşku

Ödemiş Belediyesi, Koronavirüs’e karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 23 Nisan etkinliklerini iki gün boyunca mobil olarak mahallelere götürdü. Rengarenk etkinlikte 23 Nisan için süslenmiş belediyeye ait üstü açık araçlar çocuk şarkıları ve marşlar eşliğinde Ödemiş’in cadde ve sokaklarını turladı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş de eşi Selma Eriş ile birlikte mobil konserlere katılıp Ödemişlileri selamladı ve bayramlarını kutladı. Konvoyu gören çocukların sevinci görülmeye değerdi. Havanın karardığı dakikalara kadar süren etkinlik boyunca balkonlar bayram yerine döndü.

Balkonların 23 Nisan’ı harika bir biçimde karşıladığını ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, “Bugün sevinç ve coşku yüreklerden balkonlara, balkonlardan sokaklara aktı. Bugün Şanlı Bayrağımızla ve Atatürk posterleriyle donatılmış balkonlar hepimize bayram yeri oldu. Çocuklarımızın yüzündeki o sevinç, coşku ve emek dolu o balkonlar hepimizin umudunu tazeledi. Kutlu olsun 23 Nisan, teşekkürler Ödemiş” dedi.

Editör: Haber Merkezi