HABER:DİLEK AYVALI

Milli Eğitim Bakanlığı Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Halk Oyunları yarışmasına katılan Tire Dört Eylül ilk ve ortaokulu ekipleri yarışmadan kupa ve madalyalar ile döndü.

Okul bahçesinde öğrenciler ve veliler tarafından meşaleler ve pankartlarla karşılanan yarışma ekibi öğrenciler, okul bahçesinde gösterilerini sunarak sevinçlerini paylaştı.

Tire Dört Eylül İlkokulu Müdürü Kadir Çatakdere, "Halk Oyunları ekibimiz İzmir il birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve başarının mimarları sayın Gülcan Altın ve Halil Altın'ı gönülden tebrik ediyorum. Emeği geçen katkı sunan herkese çocuklarımız ve okulumuz adına teşekkür ediyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ogün Derse'ye Şube Müdürlerimiz sayın Yalçın Fırat sayın Duygu Çevirgen Uzun sayın Musa Gündüz ayrıca Sayın Şenol Sardoğan’a ekibimize çalışma yapmak için salon tahsis eden Belediye Başkanımız sayın Salih Atakan Duran’a ayrıca teşekkür ederiz" dedi.

Öğrencileri yarışmaya hazırlayan Tire Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları Eğitmeni Halil Altın da yarışmaya çok ciddi bir şekilde hazırlandıklarını, velilerin büyük bir özveri ile çocuklarına destek olarak motive ettiğini söyledi. Altın, destek olan herkese teşekkür ettiklerini ve çalışmalarının , Tire'ye daha pek çok başarı getirmek üzere devam edeceğini söyledi.

Editör: Haber Merkezi