HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Ödemiş Salı Pazarında bir araya gelen Balcı’ya Parti Sözcüsü Sinasi Urcan ve Başdanışman Metin Bozkurt ile birlikte karşıladılar.

Genel Başkan Yardımcılarından Ahmet Balcı, “ Bugün Ödemiş’e gelerek genel başkanımız Bülent Karabulut ve arkadaşlarıma ziyaret gerçekleştirdim.  Ödemişin siyasi görüşü ne durumda merak ettim. Ödemiş İzmir’in en büyük ilçelerinden biri il olmayı hak etmiş bir ilçe insanları da cana yakınlar”

Parti Sözcüsü Sinasi Urcan, “ Genel Başkan Yardımcımız Ahmet Balcı Ödemişimize ziyarette geldiler. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız, genel yardımcılarımız, genel başkan başdanışmanlarımız ile birlikte Ödemiş halkımızın sorunlarını dinlemek ve ziyaret etmek için birlikteyiz. Milli Türkiye’m Partisi olarak halkımızın hizmetindeyiz.  Halkımızın sorunları bizim sorunlarımızdır. Siyasette hiç kimseyle kavga etmeden halkımızla iç içe kimseye boyun eğmeden sadece halkımız için varız. Ve en güzelini yapmak için genel başkanımızla birlikte çalışmalarımızı devam ediyoruz”

Milli Türkiyem Partisi Genel Başkanı Bülent Karabulut, “ Genel Başkan Yardımcım Ahmet Balcı bugün bana ziyarette geldi. Bizde esnaflarımız ve halkımızı ziyaret gerçekleştireceğiz. M.T. P Halkın ta kendisidir “ Halka Hizmet Hakka Hizmettir” anlayışını belirleyen merhum Turgut Özal’ın yolunda kurulmuş bir siyasi hareketten, siyasallaşma yoluna girmiş bir partidir. Bizlerle birlikte bu yolda görev alan Merhum Turgut Özal’ın Oğlu  Ahmet Özal, eski sağlık bakanımız Halil Şıngı, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Aksu,  Bursa Fatihi olarak adlandırdığımız Bursa Fatihi değerli başkanım Meliha Zanaat Bağcıoğlu İle birlikte yol almak benim için bir şereftir. Siyasette halkın içinde Halkın sorunlarını çözme yolunda içinde olduğumuz bu zor dönemlerden geçerken bile her zaman devletimizin yanında olacağız. Devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle muhalefet partileri zaman zaman erken seçim istiyorlar. Erken seçimin yapılması için TBMM’ den en az 1 yıl önceden onaya sunulmuş ve onay alınmış olması gerekiyor. Muhalefet partilerin erken seçim isteme hakları tabii ki var ama o dönem bu dönem değil” dedi.

Editör: Haber Merkezi