HABER:DİLEK AYVALI

Açılışa AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, kurum müdürleri, belediye meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır Kirazlılara müjdeler verdi, “Kirazlının gelişimini engelleyecek plansızlığı ortadan kaldıracağız. Siz Kirazlılar için hastanenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Mayıs, haziran ya da temmuz, elimizden gelen çabayı göstererek inşallah Cumhurbaşkanımızla burada temelini atacağız” diye konuştu.

NECİP NASIR’DAN MÜJDELER

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’yu yalnız bırakmayacaklarını ifade eden milletvekili Nasır, “Cumhuriyet Mahallesinde Gençlik Merkezimizin de startını vereceğiz. Var olan halı sahalar haricinde 9 tane daha biri merkezde diğerleri kırsalda olmak üzere halı saha yapacağız. Kiraz’a kapalı yüzme havuzunu kazandıracağız. Küçük Menderes nehri kenarında millet bahçesinin startını veriyoruz. Millet bahçesini, hastaneyi, TOKİ’yi bunların hepsini yapacağız. Hayvan barınağımızın da bugün ihalesi yapıldı hayırlı uğurlu olsun. Hayvan hastanesini de yapacağız. Kiraz merkezde ikinci 112 acil çağrı merkezi faaliyete geçti. İğdeli ve civar köyleri için Anadolu Lisesi ve istiklal mahallesinde kötü durumda olan ilköğretim okulunun yenisinin yapılması için başkanım arazi tahsis ediyor çocuklarımız daha iyi eğitim alsın diye” şeklinde konuştu.

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu, “1980’lerin başında kurulmuş olan bir futbol kulübümüz vardı. Bugüne kadar kirazlı hemşerilerimizin destekleri ile ayakta kalmış, inşallah bugünden sonra yine hem hemşerilerimizin hem de belediyemizin desteği ile inşallah galibiyeti alacağız. Şimdiden açacak olduğumuz binanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlçemize gençlerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra milletvekili Necip Nasır binanın açılışını gerçekleştirdi.

Editör: Haber Merkezi