HABER:MEHMET BİÇER

Bayındır Belediyesi Yahya Kerim Onart Kültür merkezinde yapılan toplantıya; MHP İzmir il Başkanı Veysel Şahin, İzmir İl Millet Vekili  Tamer Osman Ağaoğlu,  Milliyetçi Hareket Partisi yardımcıları, İzmir Millet Vekili Hasan Kalyoncu, Merkez kurulum üyeleri Tarkan Toper, Fatih Çetinkol, Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda konuşan ; MHP İzmir il Başkanı Veysel Şahin, “Adım Adım 2023” diyerek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ve emriyle Bayındır’a geldiklerini ifade etti.

Şahin, “Genel başkanımız özellikle devletimize, milletimize karşı emperyal güçlerin kurduğu oyundan, oyunun bir parçası olan, kendilerinin Millet İttifakı, bizim zillet ittifakı dediğimiz, başını CHP’nin çektiği, arkasından İP’in geldiği, ön kapıda göremedikleri arka kapıda görüştükleri HDP’nin devam ettiği, son zamanlarda da HDP’nin emir ve talimatlarıyla hareket eden bu ittifak, 5 benzemezlerin başka kardeşleri de var. Çeşitli emperyal güçler ve terör örgütleri ile içli dışlı memlekete bir oyun kuruyorlar. Bu oyunu anlatmak için buradayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi